Εννοώ, για παράδειγμα, ότι σε γενικές γραμμές τα γιούρο τον παίρνουν.

"Μα Horus, το MK δεν είναι γιούρο; Τι μας λες εδώ;"

Οκ, ναι το MK είναι εξαίρεση. Είναι ένα (σπάνια) καλό γιούρο. Έχει θέμα. Έχει αφηγηματική πλευρά.

Αν παίζεις ΜΚ, δεν έχεις απορίες που να μπορώ να σε βοηθήσω μανάκο μου. Αυτό το έγραψα γι'αλλους χρήστες που ενδεχομένως δεν έχουν την ίδια ενημέρωση και μπορεί να σκοντάψουν κατά δω. Άσε που η εμπειρία λέει ότι απ'όσους δεν έχουν παίξει σύγχρονα (post Catan) επιτραπέζια (και τα RPG οκ είναι - και προσωπικά τα αγαπημένα μου παιχνίδια - αλλά δύσκολα θα μπάσεις κάποιον που δεν είναι φοιτητής ή/και μικρότερος, το 2017, στην Ελλάδα σε αυτό το χόμπι) ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που υποψιαζόμαστε συνήθως θα έπαιζε με ευχαρίστηση στο σπίτι πλήθος lite/family games (όπως το Catan). Ε, για όποιον/-α κάτι έχει ακούσει και θέλει να μάθει περισσότερα, είμαι βέβαιος ότι είμαι σε θέση να απαντήσω απορίες.

Με σένα, από την άλλη, μπορούμε να κάνουμε θρετζ που θα μιλάμε λίγοι και δε θα καταλαβαίνει κανείς. (<--Δεν είναι μαγκιά, έτσι είναι η φάση, στην Ελλάδα είμαστε - καμιά 10ετία+ πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη στο Hobby gaming. Κακό δεν είναι, αλλά αυτό είναι)

Για να μη νομίσεις λοιπόν ότι (σε) σνομπάρω ή ξέρωγωπουλάωμούρη, να σου πω για να χαρείς ( ; ) και να κάνουμε κουβέντα ότι μέσα στο '17 (μάλλόν) περιμένω με χαρά τα πρώτα πράματς από το Kickstarter του Conan, του dungeon crawl της Monolith. Με γδάρανε οι μούλοι, αλλά ελπίζω να άξιζε τον κόπο.