Λοιπόν , έχω το παρακάτω σχήμα , έχω μπασίστα και ντράμερ και οι 2 άνω των 30 και ψαχνω Lead κιθάρα για να ολοκληρωθεί το θέμα , άμα ενδιαφέρεται κάποιος να στείλει pm για λεπτομέρειες , θένκς .
Λοιπόν , έχω το παρακάτω σχήμα , έχω μπασίστα και ντράμερ και οι 2 άνω των 30 και ψαχνω Lead κιθάρα για να ολοκληρωθεί το θέμα , άμα ενδιαφέρεται κάποιος να στείλει pm για λεπτομέρειες , θένκς .
Λοιπόν, μάστορα, πανέμορφο το κομματάκι. Κρίμας που δεν είμαι lead κιθαρίστας να κάνουμε κέφι (και είμαι και Αγγλία). Αλλά θα ρίξω πρόταση σε φιλαράκια μπάς και βρείς κάτι.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
μαλλον οτι εισαι αγγλια ειναι μεγαλυτερο προβλημα χαχα . να σαι καλα μπρο , και αμα σε ρωτησει καποιος φιλος σου να του πεις οτι δεν υπαρχουν εξοδα στην φαση τα καλυπτω εγω.
Λοιπόν τα παιδιά είναι Βουλγαρία για ένα λάιβ (η μπάντα τους λέγεται Chaos Undivided) και θα γυρίσουν Κυριακή. Το είδε όμως, με ρώτησε τι και πώς, το ενημέρωσα και θα μου πεί.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Πάρα πολύ ωραία φάση το κομμάτι! Κρίμα που παίζω μπάσο Αλλά αν κυλήσει η φάση σας και κάντε live, το ψήνω να σας δω φουλ!
To τελευταίο Paradise Lost ήταν ένα κομμάτι, το ΕΠΟSCH "Beneath Broken Earth" με το οποίο δακρύζω κυριολεκτικά ακόμη, το υπόλοιπο album ψιλοmeh. Αν θες στείλε info για κοπή CDs κλπ, κι εγώ σε αυτή τη φάση είμαι παρεμπιπτόντως οπότε την έχω ψάξει παρομοίως. Πού ξες, μπορεί να την έχω μεγαλύτ...εεεε να σου πω κι εγώ τίποτα