Σιχάματα.
Σιχάματα.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
https://www.efsyn.gr/arthro/nea-apo-aristerohori«Το κόμμα πλέον απευθύνεται σε ευρύτερα ακροατήρια και όχι σε ένα αριστεροχώρι» είπε ο κ. Τσίπρας σαν απάντηση σε ενοχλητική ερώτηση κάποιου συντρόφου του στην τελευταία πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
μεγαλύτερος τσόγλανος δεν πέρασε από τα πολιτικά πράγματα της χώρας, ορκίζομαι αν ποτέ τον δω θα τον επιτεθώ
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
οταν ξαναπαμε σε εκλογες απορω τι θα ψηφισει ο κοσμος. εχετε καμια ιδεα προς τα που παμε?
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
θεωρώ ότι θα πέσει κάτω από 50% η συμμετοχή με βάση τους εκλογικούς καταλόγους.
Δεν βλέπω κόμμα (δλδ ΝΔ ή Συριζα) να τσιμπάει πάνω από 25%
Και αν και είναι νωρίς βλέπω καταποντισμό ανελ μικρή πτώση χα, μικρή άνοδο κκε λεβέντης μεγάλο ερωτηματικό αλλά τον βλέπω επίσης εκτός βουλής.
Και θα μου πεις και που θα πάνε οι ψήφοι ρε Σαμπρέλα? ε δεν ξέρω λέω μαλακίες να περάσει η ώρα![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
φοβαμαι κουλη. τον φοβομουνα αποταν ηταν πιτσιρικας και γελαγα με τα μουτρα του λεγοντας "κοιτα εναν ανθρωπο δεν το πιστευω". και τωρα ειναι στη βουλη. δε ξερω φοβαμαι και κουλη και ψηφους λαου και μπαρμπαδια στα χωρια και ολα. και οταν καθομαι σε γραφειο στη δουλεια που εχω χρονο να σκεφτω περισσοτερο απ'οτι στο σπιτι, φοβαμαι ακομα περισσοτερο. και δε γουσταρω καθολου γιατι οταν φοβαμαι κανω μαλακιες
πλέον δεν φοβάμαι κανέναν και ο κούλης τα ίδια θα κάνει.
Άλλωστε από τον τωρινό τι διαφορά θα έχει? μπάτσους? υγεία? προσφυγικό? εργασιακά ? Μην ξεχνάς το πιο αστείο απ όλα ... έχεις υπουργό εθνικής άμυνας τον Καμένο , αυτόν που για να πουλήσει μούρη στους φυρομιανούς έστειλε ελικόπτερα πάνω από την Ιδωμένη και κλαίγανε τα πιτσιρίκια γιατί νομίζανε ότι τους βομβαρδίζουν "πάλι" και κρυβόντουσαν κάτω από αμάξια .... Γενικά άστα να πάνε
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
και εβαλε και παραλλαγη ο θεος. τι να πω.
Αν πεσει ο Τσιπρας πριν βγαλει τουλαχιστον διετια και εκλογες να γινουν θα παμε σε οικουμενικη.
Το θεμα ειναι αν θα ειναι οικουμενικη + Grexit (πολυ πιθανο αν οι Βρετανοι ψηφισουν LEAVE) η οικουμενικη με ευρω/διπλο νομισμα.
Η φράση του Τσίπρα πάντως είναι ό,τι πιο ειλικρινές και αληθές έχει ειπωθεί από το στόμα του τον τελευταίο χρόνο. ΠΑΣΟΚ και με τη βούλα πλέον, και είναι η ώρα η -πραγματική- Αριστερά να αναπροσδιοριστεί και να αναδιοργανωθεί στα νέα δεδομένα.
Δεν τον βλέπω να πέφτει σύντομα πάντως, και ο Κούλης είναι νέος Καραμανλής στη νιοστή, χωρίς τις "δημοκρατικές εμμονές" της προηγούμενης δεκαετίας όμως, και εμένα με τρομάζει πολύ.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Καλέστε μετά τις 15:00 παρακαλώ.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar