Και δεν είχε τσιμπήσει αρκετή προσοχή σε αυτό το thread.
Και δεν είχε τσιμπήσει αρκετή προσοχή σε αυτό το thread.
Life begins at 45°.
Σκάσε αρχίδι.
Χρήζει επίσης διευρίνησης αυτό το ποστ καθότι έχει σβηστεί ποστ commissar από πάνω που είναι ο πάλαι ποτέ χρήστης fandango
Last edited by paddy honey; 09-09-2016 at 16:55.
Όπως φαίνεται, δεν τσιμπάει κι αρκετές πούτσες.
Life begins at 45°.
Bitch please.
Και πάνω απ' αυτό έχει σβηστεί ποστ Firestorm.
Last edited by paddy honey; 09-09-2016 at 17:06.
Τρομακτικά stalking skills.
Life begins at 45°.
Το βάζω εδώ γιατί ούτε το θρεντ των Instant Boner (και γενικότερα του Self Promotion) δε χρωστάει κάτι, αλλά κυρίως γιατί ξέρω πόσο "αγάπη" έχει ο ψυχάκιας στη Σταυρούλα, η οποία όσο έχει επανέλθει στο φόρουμ (σας) δεν ενοχλεί καθόλου, οπότε τί πιο ταιριαστό; Στην τελική ο τύπος είναι πολύ μεγαλύτερο μηδενικό απ' ότι προσάπτει στους υπόλοιπους.
Ξέρω γω, όποιος είσαι κι εσυ, αλλά λιγότερο μάγκας, μάλλον. Εσύ έχεις τόσο μεγάλα αρχίδια, που χωράει να γράψεις 1 γράμμα και μια τελεία, εγώ πέραν του ότι έχω 1 αρχίδι μόνο, είναι και πολύ μικρό, δε χωράει τίποτα εκεί.
Κοίτα να δεις, δεν είχα σκεφτεί ότι αν δε γουστάρεις μια μουσική δεν μπορείς να την κρίνεις ή να έχεις μια άποψη επ' αυτής.
Spoiler
Από την Ιουρασσική περίοδο. Σουρεαλιστικές απαντήσεις σε σουρεαλιστικές (ή και απλά ηλίθιες) ερωτήσεις.
Όχι, είστε το ίδιο σκατά στο κεφάλι και την ψυχή.
Γαμάτη μπάντα, δεν τους ήξερα, κατεβάζω δισκογραφία.
Επειδή δε σε βλέπω βέβαια στο βίντεο, πέρα από τη φωτογραφία με τα παπάρια σου και τον μποξεράκι το αθάνατο το ΜπεΕμΒε, έχεις τίποτα να δείξεις ρε βλακόμουτρο;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar