Εγω στους κατω απο 30 και στους πανω απο 4 εσπρεσσο περασα τα 4k. Παμε για τα 5 τωρα τα χω πιστευω (εσπρεσσο και χιλιαρικο παει η φαση).
Εγω στους κατω απο 30 και στους πανω απο 4 εσπρεσσο περασα τα 4k. Παμε για τα 5 τωρα τα χω πιστευω (εσπρεσσο και χιλιαρικο παει η φαση).
You must try some of my purple berries, I been eating them for six or seven weeks now. Haven't got sick once.
Απλά δε μπορώ πάνω από 500. Δεν τα μπορούμε όλοι όλα σε αυτόν τον κόσμο.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Ψάχνω ωραίο καμένο παιχνιδάκι, δε θυμάμαι αν είναι κινητού ή πισιού, νομίζω το δεύτερο, και πρέπει να το έχω δει από εδώ.
Η φάση είναι ότι έχεις πολλά τετράγωνα ενός χρώματος, και το ένα από αυτά έχει απειροελάχιστη διαφορά στην απόχρωση του ίδιου χρώματος. Ε και κλασικά έχεις χρόνο μέχρι να το βρεις, σου καίγεται ο εγκέφαλος, κλπ κλπ.
Κερνάω σουβλάκι καλαμάκι όποιον το βρει, θενξ
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Metroid Remake.
το δοκιμασα λειτουργει αψογα σε win7 64. και η εκδοση ειναι για win. πολυ καλη δουλεια.
εδω
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
αν δε το προλαβε κανας μερακλης μην απογοητευτει, πηεμ![]()
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Software Library: AmigaΕΔΩThe Amiga family of computers, first released and lasting into the 1990s, were heralded systems of graphics, sound and power.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Σε καμιά περίπτωση δεν είναι παιχνιδάκι για καμμένους, αλλά έχει δυνατό μήνυμα, μουσικάρα στο τέλος και αρκετά διαφορετικό από ότι κυκλοφορεί για κινητά και tablet. Από play store λοιπόν κατεβάστε και αφιερώστε ένα δεκάλεπτο για το Liyla and the Shadows of War, που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
Last edited by OniBocho; 12-09-2016 at 00:34.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Η φάση είναι BBTAN στο κινητό. Λιώσιμο άνευ προηγουμένου, από τα καμμενοπαιχνιδάκια που αφήνουν εποχή. Λιώστε: https://play.google.com/store/apps/d...er.bbtan&hl=el
130, και νόμιζα ότι το έχω τερματίσει και δεν πάει παραπάνω... Μέχρι που ένας φίλος μου έδειξε 200κάτι...
Κι εδώ τελειώνει η φάση.