Εχμ μισό λίγο, αυτό που ισχύει από τα XP ακόμη είναι ότι το alt-shift αλλάζει τη γλώσσα μόνο στο τρέχων παράθυρο, πχ αυτή τη στιγμή γράφω ελληνικά εδώ στον firefox και αγγλικά στο word. Έχει αλλάξει στα 8 αυτό το πράμα;
Sabrela thanks! Όντως το είχα googlάρει αλλά δεν έβγαλα άκρη (οκ, δεν ασχολήθηκα και πααααρα πολύ )
Parasight, δεν έχω ιδέα.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Τον ήπιαμε!!11~~
Κάηκε (μάλλον) η οθόνη του PC μου. Ξύπνησα και είδα πως δεν έπαιρνε ρεύμα, τη δοκίμασα σε όλες τις πρίζες του σπιτιού και συνέχιζε να μην παίρνει.
Έβαλα την τηλεόραση μιας που είχε και HDMI θύρα ~ τώρα όλα τρεμοπαίζουν, είναι ανυπόφορο. Πήγα να δω μήπως φταίει το refresh rate, αλλά το βγάζει σταθερό στα 30Hz χωρίς να μπορώ να το αλλάξω... Any ideas?
τσέκαρε την ανάλυση μήπως είναι τόσο υψηλή που δεν αντέχει η κάρτα σου. αν είναι λάπτοπ είναι πιθανόν η κάρτα του να φτάνει μεχρι 720p κ η τηλεόραση να είναι 1080p κ να γαμιέται. αλλά θα πρέπει να το καταλαβαίνει η tv κανονικά κ να πάει αυτόματα στα 720p
Last edited by rat_poison; 06-07-2016 at 20:19.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Άλλαξε θύρα .Συνήθως μονο μια απο τις HDMI θύρες της tv είναι φτιαγμένη για (σωστη) σύνδεση με pc.Δεν θυμάμαι τι ένδειξη έχει οπότε τσέκαρε τες μια μια.
μονο 1 εχει η τιβι (sony bravia HD ready παρακαλώ). μαλλον δεν ειναι καν για pc...
HD Ready σημαίνει 720p ανάλυση. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίζει το pc εκεί. Ο ρυθμός ανανέωσης πολύ χαμηλός, μήπως είναι ρυθμισμένος σε κανένα διπλάσιο νούμερο και γι' αυτό τον πίνει; Περαστικά για την οθόνη, αν θες να βολευτείς με μια 19" CRT που μου περισσεύει, ευπρόσδεκτος να την πάρεις όποτε θες.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Μια χαρά.
Πρακτικά είναι μια εξέλιξη της φορμουλας που ξέραμε (και αγαπήσαμε) στο TF2. Δεν έχει καμιά τρελή καινοτομία, αλλά από όλους τους TF2 κλώνους είναι το μόνο που κατάφερε να κάνει κάτι πραγματικά καλό και να έχει τον δικό του χαρακτήρα. Και όπως το TF2 τότε, έχει το καλό πως μπορείς πολύ εύκολα να μπεις να παίξεις μερικά rounds για λίγο ή να λιώσεις για ώρες χωρίς να το καταλάβεις.
Στηρίζουμε.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Η Ubisoft κλεινει 30 χρονια στο χωρο και κανει δωρο ενα game καθε μηνα για 7 μηνες. Ενα ακαουντ στο uplay και κατεβαζεις καπακι.
εδω
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
πάντως το sands of time είναι μεγάλη παιχνιδάρα
όχι τόσο το gameplay που καλό ήταν δλδ για την εποχή του, όσο τα παραμύθια της χαλιμάς που συμβαίνουν.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ακριβώς. Είναι διασκεδαστικό και για πότε περνάει η ώρα ούτε που το καταλαβαίνεις. Μ'αρέσει που τα ματσάκια κρατάνε μόλις λίγα λεπτά [συχνά παίζω μέχρι να τελειώσει το σύντομο πρόγραμμα στο πλυντήριο ] και υπάρχει και ποικιλία από heroes για όλα τα γούστα.
ΚΩΛΑΡΕΣ οι γυναικάρες του παιχνιδιού ε!
Κάντε κανα add στο battlenet: DiabloCat#2293
Last edited by Παρακμιακό Εργαλείο; 15-07-2016 at 02:16.
Μόνο δάκρυα για το τέλος του uncharted 4
Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσουν, (μην ανοίξει το σπόιλερ όποιος δεν έχει δει τον τερματισμό)
Spoiler
Γενικά πινκς για τη naughty dog, προς το παρόν περιμένω το last of us 2 και γελάω βλέποντας τα κακέκτυπα, το tomb raider ήταν απλά αστείο και το ίδιο φοβάμαι για το καινούριο god of war.
Ethereal, πες τίποτα για το gravity rush γιατί το πέτυχα σε καλή τιμή για το ps4 και το σκέφτομαι.
Μακραν το καλύτερο παιχνίδι που είχα παίξει στο playstation vita.Αν το χεις βρει σε καλή τιμή μην το σκέφτεσαι καν.Βέβαια δεν ξέρω τι δουλειά έχει γίνει στη μεταφορά του στο ps4 ε.
Καποια στιγμή πρέπει να πιασω το uncharted 4...Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα πρόκειται για παιχνιδάρα μιας και δεν απογοητεύει ποτέ αυτή η εταιρία.