Quote Originally Posted by fromashesrise View Post
εγω θελω να κανω κριτικη σ αυτους που κανουν κριτικη στη σειρα (και σχωρατε με)...
μιλαμε για εντερτεηνμεντ αμερικανα. καθε σαιζον ειναι προσχεδιασμενη επεισοδιο-επεισοδιο. ποιος θα το σκηνοθετησει και τι μπατζετ θα εχει το καθε επεισοδιο. ειναι προφανες εδω και αιωνες οτι το μπατζετ καθε σαιζον δε μοιραζεται ισοποσα σε καθε επεισοδιο αλλα σε καποια δινεται πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα. για αυτο κι εγω θεωρω ακυρη την κριτικη "το ταδε επεισοδιο ειναι μετριο/κακογραμμενο κτλ". αυτη ειναι η σειρα και αυτη θα ειναι μεχρι να τελειωσει. το 9ο επεισοδιο θα γαμαει και θα γαμαει εν μερει γιατι το 7 η το 8 πχ θα ειναι μετριο. και οι παραγωγοι το ξερουν αυτο ενα χρονο πριν τους θεατες. χαλαρωστε και απολαυστε γιατι ειναι λιγες οι σειρες που προσφερουν τετοια πχοιοτητα.
και θα κανω και μια κριτικη στους βιβλιακηδες: μιλαμε για παραμυθια με δρακους, οχι για ντοκυμαντερ για για τους βαλκανικους πολεμους.
θες να μου πεις σε τι επηρεάζει το μπατζετ έναν κακογραμμένο διάλογο ? ή ακόμα χειρότερα σε μια σειρά που από την αρχή ξέρουμε ότι το μεγάλο της χαρτί είναι οι δολοπλοκίες και ότι ουσιαστικά βλέπεις μια πολιτική σειρά σε φανταζι σεταπ πρέπει να βαριούνται να γράψουν κάτι τέτοιο?
Το τραγικό ας πούμε γκραφιτι ήταν θέμα μπάτζετ?