Και μια ανασκόπηση γιατί τα είδα μαζεμένα.
Γενικά είμαι με Tyrion, δε ξέρω γιατί γκρινιάζετε, εγώ τον βρίσκω πολύ ωραίο χαρακτήρα, σοβαρή μεταρρυθμιστική δύναμη, μειστερ της πολιτικής οικονομίας που ελπίζω να συνεχίσει να παίζει ρόλο στη φάση της...
Ντενερις Ταργκάρυεν η Πορφυρογέννητη, Μάνα των Δράκων και Γενικά Στα Παπάρια Μας: Για τα βιβλία δε ξέρω αλλά μακράν ο πιο κακογραμμένος χαρακτήρας στη σειρά. Οτινάναι μπροστά/πίσω πλοκές, subplots και ασυναρτησίες σε κάτι που φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά σίγουρα αυτό που δε βοηθάει είναι η Εμίλια Κλαρκ. Εκατομμύρια τηλεθεατές, εκατομμύρια λεφτά, χαιπ στον ουρανό, σειρά φαινόμενο κλπ. Αυτό το κορίτσι ΔΕΝ κάνει για ηθοποιός γιατί την κρατάνε; Είναι κάτι σαν την Τορις Σπελινγκ στο Μπεβερλι Χιλλς; Είναι ο ουλριχ στους μετάλλικα; Είναι ιλλουμινάτι; Είναι κάποιο χάβαλο; Τι είναι;
Γαμάτη η φάση με τον ΣΠΟΥΡΓΙΤΗ και τους καμμένους πιστούς που χρησιμοποιούν το μίσος του λαού για τους άρχοντες ΑΛΛΑ: Μετά από τόσο χτίσιμο δεν γίνεται να τα ξεχνάμε όλα μέσα σε μια στιγμή και πριν γίνει το walk of shame της μαρτζορι να βγαίνει το μουλικο και να ζητωκραυγάζει ο λαός για την ένωση της Πίστης με το Παλάτι. Η οποία Μαρτζορι γιατί είναι τόσο καύλα; Τι θα γίνει;
Τσον Σνο εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο του Βορρά: Μια διαμάχη όπου κανείς δε ξέρει ποιός θα επικρατήσει #ΝΟΤ. Όπως όλα δείχνουν ο Τσον θα είναι το αφεντικό του βορρά με το τέλος της Σεζόν και αυτό που προικονομείται είναι το δίλημμα μεταξύ σύγκρουσης ή όχι με τις δυνάμεις της Πορφυρομούνας και του Νότου. Όπως βέβαια και τι ακριβώς θα γίνει με τα Ζόμπια του βορρά, τα οποία...
Ζόμπια του Βορρά: Ό,τι βαριέμαι πιο πολύ στο fantasy, η φάση με τις undead στρατιές κακών που είναι πάρα πολύ κακοί και μισούν τους ζωντανούς. Κάνω skip σε ό,τι έχει να κάνει με whitewalkers, ελπίζω η όλη φάση με τη μάχη μαζί τους να μην είναι κεντρικό πλοτ στην επόμενη σεζον ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν να το αναπτύξουν περισσότερο γιατί δεν παλεύεται.