Results 1 to 15 of 5513

Thread: NBA

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    Δεν μου αρέσει ο Λεμπρόν και γενικά δεν τον πάω.
    Δεν μου αρέσει να ξεκινάω φλέημς σε φόρουμ και θέλω να τα έχω καλά με όλους γιατί είμαι καλό παιδί.

Είστε όμως τόσο αθεράπευτα κομπλεξικοί, που μα το θεό, θα το ευχαριστηθώ να το σηκώσει ο ΛεΜπρόν.

Αναδημοσιεύω από εδώ:
    Ρε μαν, αφου εισαι καλος χρηστης και καλο παιδι οπως λες, γιατι γραφεις αυτη τη χαζομαρα?

Πρεπει να ειμαστε κομπλεξικοι για να ΜΗ θελουμε να το παρει ο Λεμπρον? Προσωπικα δινω μεγαλο βαρος στην προσωπικοτητα ενος αθλητη προκειμενου να αποφασισω αν "θελω να το παρει" ή οχι, και ακομα κι εσυ θα συμφωνησεις οτι ο Λεμπρον, σε αντιθεση με σενα, ΔΕΝ ειναι "καλο παιδι". Ειναι η αποθεωση του τραμπουκισμου και του entitled person, που απλα νομιζει εδω και 10 χρονια οτι του ανηκουν τα παντα, πολυ πριν κατακτησει το οτιδηποτε. Αρα αμα θελεις να κανεις οντως σοβαρη κουβεντα, τοτε δε χρειαζεται να μας λες κομπλεξικους. Κανενας δεν αμφισβητησε την προσφορα του στην ομαδα του σε αυτους τους τελικους (ή στους προηγουμενους).

Απο κει και περα, δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει με το ζορι να κατσουμε να προσκυνησουμε αυτην την περσονα. Μια τελευταια ευκαιρια εμεινε δυστυχως στους Warriors να αποκαταστησουν αθλητικη δικαιοσυνη. Και οχι, το σεβασμο μου δεν τον κερδιζει κανενας με νουμερα, οπως εγραψε κι ο Μπλιτζερ για το Λεμπρον. Το σεβασμο τον κερδιζει με το συνολικο πακετο.
    Last edited by FIXXXER; 17-06-2016 at 17:01.