Για την ΚΟΥΠΑ δεν έχει καμία ελπίδα, οπότε τουλάχιστον αν το παίξει μάτσο, μπορεί να γαμήσει κάνα γκομενάκι. Τέρμα καραγκιόζης.
Για την ΚΟΥΠΑ δεν έχει καμία ελπίδα, οπότε τουλάχιστον αν το παίξει μάτσο, μπορεί να γαμήσει κάνα γκομενάκι. Τέρμα καραγκιόζης.
Life begins at 45°.
τωρα τοδα το περιμενα φιεστα
τρελο ματς ιρβινγκ τζειμς και 3-2
Ναι, ήταν ο τρίτος τελικός στον οποίο έπαιξε ο ΛεΠρός, στην καριέρα του. Άντε να τελειώνει η φάρσα μέσα στο σπιτάκι τους το γαμημένο και να τελειώνουμε, να δούμε και πάλι αυτά τα επικά μούτρα:
![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
career top 5 perfomance για lebron, απίθανο πάντως να πάρουν το πρωτάθλημα. πολύ κακή ομάδα οι cavs, πλην kyrie και thompson δεν αξίζει κανείς από τους υπόλοιπους να παίζει τελικούς nba.
Nα ρωτήσω πάντως αν τα 43 τρίποντα που βάρεσαν οι warriors συνιστούν ομάδα ή τσιρκο?
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Γιατι να θεωρειται τσιρκο οταν η ομαδα απο τα 43 αυτα τριποντα, στα 30 (τουλαχιστον) εχει αλλαξει τη μπαλα μεχρι να βρεθει καποιος ελευθερος να σουταρει απο το τριποντο?
Ειναι πιο φυσιολογικο το isolation game τυπου ριχνω 24 contested σουτ και βαζω τα 17 γιατι μου ανοιξε?
Η αποσταση σε πειραξε δηλαδη? Αμα εκαναν τα ιδια συστηματα οι Warriors και τα εριχναν απο τα 5.5-6 μετρα θα ησουν οκ με αυτο?
Πρώτον 43 τρίποντα δεν υπάρχουν πουθενά.Ούτε στο 2k ούτε και αν οι άλλοι παίζουν με 3, δεν τίθεται καν υπό συζήτηση αυτό.
Δεύτερον μπέρδεψες τα παιχνίδια.Στο game 4 λόγω των τραγικών αλλαγών των cavs και της πολύ καλής κυκλοφορίας των warriors βαράνε ο curry και ο thomson ελεύθεροι όλο το βράδυ.Προχτές το 80% των περιπτώσεων είναι είτε σε 1 on 1 καταστάσεις υπό τραγικές προυποθέσεις είτε σε off screen του klay στο φτερό με 2 παίκτες κρεμασμένους πάνω του.
Τρίτον κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι είναι είναι καλή ομάδα οι cavs ή ότι παίζουν ορθολογικά.Όταν έχουν όμως σαν τέταρτο καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή τον ρίτσαρντ τον τζέφερσον, έχεις να προτείνεις εσύ κάτι διαφορετικό?
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Γιατί να μην υπάρχουν πουθενά 43 τρίποντα από μία εκ των πιο εύστοχων ομάδων του πρωταθλήματος στα τρίποντα; Παίζουν χωρίς Green, αποχωρεί ο Bogut και είναι ultra small ball το παιχνίδι τους κι έχουν μείνει πίσω στο σκορ. Για ποιο λόγο να μη σουτάρουν δηλαδή; Δεν είναι οι 76ers.
Το ότι έχεις ως 4ο καλύτερο παίχτη τον Jefferson σημαίνει ότι κυρίως δεν έχεις προπονητή (που ΔΕΝ έχεις) και δευτερευόντως σημαίίνει ότι παίζεις άσχημο μπάσκετ και πως οι υπόλοιποι παίχτες σου είναι απλά κότες.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Αλλον αγωνα ειδες. Στην τεταρτη περιοδο εχαναν το ενα ελευθερο τριποντο μετα το αλλο, ολα στημενα απο screens και plays.
Δε μου ειπες ομως, οταν εριχναν 45 τριποντα οι Cavaliers στον αγωνα με την Ατλαντα, ο οποιος μαλιστα ειχε κριθει 1 περιοδο πριν τελειωσει, αυτο φανταζομαι δεν ηταν τσιρκο?
Το οτι εριχναν μεχρι να φτασουν τα 25 ευστοχα που αποτελουν ρεκορ? Αυτο ειναι να φανταστω ευγενης αμιλλα?
Last edited by FIXXXER; 15-06-2016 at 15:28.
Και το οποιο θα ειναι το καθοριστικο σημειο αυτου του ματς. Το μειωσαν μεχρι και τους 8, αλλα οσο κυμαινεται μεταξυ 8-15 ποντους διαφορα, δεν υπαρχει ελπιδα.
Εγω το εκλεισα το ματς, αλλωστε μετα το 3-2, το ειχα σιγουρο το 3-3. Ελπιζουμε σε σοβαρη εμφανιση Warriors στο 7ο παιχνιδι και να τελειωνει αυτο το θεατρο του παραλογου.
Δε γινεται να χανει 3 ματς με τσαμπουκα και ψυχολογια η καλυτερη ομαδα της λιγκας (και μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων).
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Ξεφτιλικια. Θεωρουσα λιγακι "αστειο" το να λεει κανεις οτι το ΝΒΑ τιμωρησε Green για να παραταθουν οι τελικοι και για το χρημα, αλλα πλεον το πιστευω ανετα. Απιστευτα πραγματα εναντιον Warriors και Steph Curry, τα 3 απο τα 6 φαουλ κατα του ηταν ανυπαρκτα. Ο Λεμπρον ο καριολης δεν εφαγε τεχνικη ποινη φυσικα για το taunting, και απολαυσε την πληρη προστασια της διαιτησιας επι 48 λεπτα (εκανε και 4-5 φορες βηματα οπως καθε φορα). Ντροπη πραγματικα, μετα λεει ο αλλος τσιρκο την ομαδα που ριχνει 43 τριποντα, αυτο το τσιρκο που ειδαμε σημερα δεν τον πειραξε![]()
Δεν μου αρέσει ο Λεμπρόν και γενικά δεν τον πάω.
Δεν μου αρέσει να ξεκινάω φλέημς σε φόρουμ και θέλω να τα έχω καλά με όλους γιατί είμαι καλό παιδί.
Είστε όμως τόσο αθεράπευτα κομπλεξικοί, που μα το θεό, θα το ευχαριστηθώ να το σηκώσει ο ΛεΜπρόν.
Αναδημοσιεύω από εδώ:
Spoiler
Last edited by ypersyntelikos; 17-06-2016 at 12:27.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.