Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
δεν αλλάζει κάτι ρε με το να βάλω όλο το quote, το ίδιο προσβλητικός γίνεσαι κάθε φορά, εκεί είναι το κλου
επειδή σε είδα ότι αρπάχτηκες (αν και δεν περιμένω ν'αλλάξεις ύφος) να σου πω ότι όταν αναφέρθηκα στην αντίληψη, δεν σε είπα χαζό, αλλά εννοούσα το πως βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.
Ωχου, 30 ποστ να εξηγουμε τα αυτονοητα. Παμε αλλη μια φορα.
Αν οντως καταλαβες αυτο απο το ποστ μου περι Τυριον, εισαι χαζοτερος απο μενα.
Αν δεν καταλαβες αυτο και απλα ηθελες να πεταξεις την εξυπναδα σου γιατι εισαι μαγκακος, τοτε δεν εισαι χαζοτερος απο μενα.
Εγω πιστευω οτι εκανες το δευτερο, και σου απαντησα με παρομοιο τροπο, γιατι σε μαλακιες, με μαλακιες απανταμε. Αρα, δε σε θεωρω χαζο.
Αμα γραψεις αλλη μια απαντηση που προσπαθεις να μου πεις μαμουσουτου, θα αρχισω να αναθεωρω

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
fixxxer, πως οριζεις την καρικατουρα;
Ετσι:

Spoiler

Quote Originally Posted by Serpantinas View Post
όχι δεν είναι προσβλητικός, απλά εσύ είσαι κατώτερης ευφυίας. Και μετά του φταίνε οι γύρω μια ζωή μωρέ.

Αλλά αποσύρομαι απ' το να απαντήσω στην προσβολή του φιχχερ που θα έρθει, δεν έχω όρεξη για σελίδες. Λίγη ειρήνη απλά μάγκες, στις συζητήσεις σας. Εκτροχιάζεται ένα φόρουμ ολάκερο για 1-2-5 άτομα (me included, γιατί αρπάζομαι όταν μου μιλάνε έτσι, είμαι ευαίσθητος ). Αλλά εγώ είμαι και χαζός/παιδί του ρόκιν και δε μετράω, το θέμα είναι πως χαλιούνται κι οι "καλοί" και όντως ευφυείς.
Κανενας δε μου φταιει. Δεν εχουμε ολοι συνδρομα καταδιωξης σε καθε γωνια του ιντερνετ. Kαι για να σε προλαβω, δεν εχω στοχο να σε προσβαλλω με το να υπαινισσομαι οτι εχεις συνδρομο καταδιωξης. Μπορει να μην ειναι καν αληθεια. Αν εχεις, φτιαχτο. Αν δεν εχεις, κουλ, απλα γραψε με σταρχιδιασου.

Κατα τα αλλα, ευτυχως που δεν ειχες ορεξη για αντιπαραθεση. Φανταζομαι αν ειχες ορεξη για αντιπαραθεση, θα ειχες απαντησει 4 φορες, με 23 παραγραφους, και 234 γραμμες στο τσατ. Τωρα περιοριστηκες σε ενα κλασμα αυτων. Επεστρεψες στο ER για το μηνα Ιουνιο του 2016, για να μας πεις οτι εκτροχιαζεται ολοκληρο το φορουμ, επειδη 5 ατομα ειναι προσβλητικοι. Cool story bro, τα λεμε τον Σεπτεμβριο του 2018 παλι, οταν σε πιασει η ευαισθησια σου για το ER.
Οσον αφορα το ζουμι του ποστ σου, που ειναι το οτι προσεβαλα τον 12 σταρς ανεπανορθωτα, δες την απαντηση μου προς αυτον. Ηρεμησε μπρο.