Τα βλεπει κανεις αυτα που βαζει ο Mormengil? Εγω δεν εχω δει ουτε ενα παντως. Ειναι κατι σαν το βιντεακι που "αποδεικνυει" οτι τα star wars prequels ειναι κακες ταινιες? Ή χειροτερο?
Τα βλεπει κανεις αυτα που βαζει ο Mormengil? Εγω δεν εχω δει ουτε ενα παντως. Ειναι κατι σαν το βιντεακι που "αποδεικνυει" οτι τα star wars prequels ειναι κακες ταινιες? Ή χειροτερο?
Όχι, μια χαρά τα λέει ο τύπος, δεν τρολάρει, δεν flamάρει. Είναι και γνώστης των βιβλίων, αλλά κυρίως αναφέρεται και υπενθυμίζει πράγματα από τις προηγούμενες σεζόν και κάνει κάποια προσωπικά σπέκουλα κατά περιπτώσεις.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Εδώ δεν βλέπουμε την σειρά τα βιντεάκια που επεξηγούν την σειρά θα δούμε;
1) e4, c5
2) Νf3
νομίζω οτι ο μόρμενγκιλ περιμένει το episode explained βιντεάκι της βδομάδας, περισσότερο από το ίδιο το episode.
Last edited by Krux; 03-06-2016 at 14:34.
I'll bury you in your god's fucked garden
πάντως σε γενικές γραμμές καλά τα λέει
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Το episode ή το video;
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
απο αναλυσεις GoT, μονο Ozzy Man Reviews
Δεν ξέρω κατά πόσο ίσχυει ,άλλα κάπου πήρε το μάτι μου πως leakαραν όλα τα εναπομείναντα επεισόδια της σεζόν...
Edit:με ένα σύντομο ψάξιμο,μάλλον πρόκειται για ράδιο αρβύλα(ευτυχώς)
Last edited by Ethereal; 06-06-2016 at 03:05.
τα βρηκα, δεν κατεβασα ακομη να τσεκαρω.
εντιτ: οντως μουφα
Last edited by Headphones; 06-06-2016 at 05:26.
Δευτερο συνεχομενο "προπαρασκευαστικο" επεισοδιο, περιμενουμε να γινουν τιποτα ενδιαφεροντα πραγματα στα 3 τελευταια... περισσοτερο η σκηνη με τον Blackfish μου αρεσε προσωπικα.
McShane![]()
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
βαρετό επεισόδιο. από το τρεηλερ του επομενου τουλάχιστον φαίνεται ότι θα γινει της πουτάνας.
Wow, really? Nomizw oti mou arese perissotero apo ola ths season so far.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear