John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Εδώ είσαι, Keeper. Radigan-ισμοί στο black metal μου. Δεν λέω κάτι άλλο.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Ωραίο άλμπουμ το από πάνω, ετοιμάζουν και δεύτερο full length. Κοινή φωνή με τους Urfaust, οι οποίοι επίσης θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ μέσα στη χρονιά.
Κυκλοφόρησε και το ακούμε εδώ: https://dod-records.bandcamp.com/alb...udensang-split
Art, αν το εντοπίσεις πουθενά, κάνε την καλή.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
To νέο Μaster's Hammer είναι εκεί όξω και είναι αρκούντως κατεστραμμένο <3
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Μόνο εμένα σε μένα έχει τραβήξει την προσοχή αυτό;
Πρόκειται για μια μίξη από Blut aus Nord, Neurosis, Godflesh και πολλά ambient/ατμοσφαιρικά μέρη. Το μόνο πράγμα που προσάπτω στον δίσκο είναι το ότι ενώ τα riffs αναδύουν μια υπέροχη κλειστοφοβική μουσική ατμόσφαιρα και κουβαλάνε πολύ συναίσθημα, δεν 'ξετυλίγονται' όσο θα έπρεπε. Θα ήθελα δηλαδή περισσότερες επαναλήψεις, γιατί νιώθω ότι ορισμένες φορές κόβονται απότομα.
Από Θεσσαλονίκη τα παιδιά, μόνο τον μπασίστα των insane court ξέρω, τον Νοέμβριο παίζουν στη Ρουμανία σε αυτό το φεστ:
![]()
Πολύ ωραίος δίσκος και μάλλον έχω αναφερθεί. Κρίμα που τους έχασα πριν κανά μήνα που παίξαν.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Κι εγώ χθες έμαθα ότι έπαιξαν με Ηead Cleaner αρχές Μαΐου![]()
vrika tous schammasch apo elvetia me to skata onoma k to trito tous album triangle, ena plithwriko ergo mias wras k saranta leptwn. mia prospatheia perigrafis tha mporouse na perilamvanei anafores se islandiopoiimenous dso k sta psaltiria twn batushka. diskola akougetai sta petaxta, k an akoustei iparxei pithanotita na xathoun wraia pramata, opws diafora kommatia me wraia kathara fwnitika. genika proxw fasi
δειγμα απτο νεο Enshadowed
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Μετά από αρκετές ακροάσεις, πιστεύω πως το νέο άλμπουμ των A.M.S.G. θα είναι από τα καλύτερα της χρονιάς
http://profoundlorerecords.bandcamp....iversi-generis