Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Δεν εννοω οτι εχει στο μυαλο του να κανει κατι συγκεκριμενο συνειδητα, εννοω οτι για να μας το δειχνουν, κατι θα παιχτει με το συγκεκριμενο σπαθι.
Για τον Mad King.... καμια σειρα στον κοσμο δε δειχνει μαλακιες χωρις λογο. Για να ειναι στα οραματα του Bran, καπως θα συνδεθει με την ολη φαση. Το τι ακριβως θα γινει, δεν ξερω. Πατατα σου ακουγεται οτιδηποτε δειξουν εσενα, και ειμαι σιγουρος πως θα φροντισεις να μας το τονισεις, οταν δειξουν οντως κατι, μαντεψε γιατι (!)
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένα απλό flashback ήταν "στο πως ξεκίνησαν όλα". Πιθανότατα σε επόμενα επεισόδια θα δείξει τη φάση με τον παππού και τον θείο του, την συνέχεια στο Tower of Joy, ποιος είναι ο Jon κτλ. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να βγάζεις από τη μύγα ξίγκι και να κάνεις σενάρια που δεν στέκουν καν (ξαναλέω, από την δική μου σκοπιά), αλλά αν αυτό σε φτιάχνει, be my guest.
Last edited by 12 stars circle your brow; 31-05-2016 at 00:21.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Αφού R + L = J.
Life begins at 45°.
Σεναρια που δε στεκουν καν ΛΟΛ
Η θεωρια πως ο Μπραν επηρεασε κι αλλα γεγονοτα του παρελθοντος υποστηριζεται απο παρα παρα πολυ κοσμο εκει εξω, και δεν ειπα καν κατι τετοιο εγω. Ισα ισα που ειμαι πολυ σκεπτικος απεναντι στις περισσοτερες θεωριες που γραφουν οι διαφοροι στα ιντεργουεμπζ. Θα δουμε στη συνεχεια τι θα γινει. Δε βγαζω απο καμια μυγα ξιγκι. Απλα μας εδειξε τον Mad King για πρωτη φορα στη σειρα, και τον εδειξε σε πολυ συγκεκριμενο setting. Αυτο εχει σιγουρα καποιο νοημα. Τωρα το τι νοημα εχει, θα το δουμε.
Μας τα έχουν πρήξει με ντυνερις, όλο τα ίδια και τα ίδια. Επίσης πολυς ντόρος για τον Μπραν, προσωπικά χεστηκα. Και τέλος σκάσε πια Ονιμποτσο που θα διορθώσεις τον κόσμο οταν κανεις 500 ορθογραφικά σε μια πρόταση. Εκτός του οτι είναι αγένεια φαίνεσαι και τέρμα ηλίθιος όπως και εισαι.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Spoiler
Shall I say I was wrong, if I'm right?
ακούστηκε όταν πλησίαζαν
Rock or Nothing
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear