Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
Quote Originally Posted by FIXXXER View Post

Για τον Mad King.... καμια σειρα στον κοσμο δε δειχνει μαλακιες χωρις λογο. Για να ειναι στα οραματα του Bran, καπως θα συνδεθει με την ολη φαση. Το τι ακριβως θα γινει, δεν ξερω. Πατατα σου ακουγεται οτιδηποτε δειξουν εσενα, και ειμαι σιγουρος πως θα φροντισεις να μας το τονισεις, οταν δειξουν οντως κατι, μαντεψε γιατι (!)
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένα απλό flashback ήταν "στο πως ξεκίνησαν όλα". Πιθανότατα σε επόμενα επεισόδια θα δείξει τη φάση με τον παππού και τον θείο του, την συνέχεια στο Tower of Joy, ποιος είναι ο Jon κτλ. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να βγάζεις από τη μύγα ξίγκι και να κάνεις σενάρια που δεν στέκουν καν (ξαναλέω, από την δική μου σκοπιά), αλλά αν αυτό σε φτιάχνει, be my guest.
Σεναρια που δε στεκουν καν ΛΟΛ
Η θεωρια πως ο Μπραν επηρεασε κι αλλα γεγονοτα του παρελθοντος υποστηριζεται απο παρα παρα πολυ κοσμο εκει εξω, και δεν ειπα καν κατι τετοιο εγω. Ισα ισα που ειμαι πολυ σκεπτικος απεναντι στις περισσοτερες θεωριες που γραφουν οι διαφοροι στα ιντεργουεμπζ. Θα δουμε στη συνεχεια τι θα γινει. Δε βγαζω απο καμια μυγα ξιγκι. Απλα μας εδειξε τον Mad King για πρωτη φορα στη σειρα, και τον εδειξε σε πολυ συγκεκριμενο setting. Αυτο εχει σιγουρα καποιο νοημα. Τωρα το τι νοημα εχει, θα το δουμε.