βλέπω δεν έχεις βάλει γείωση (το φις είναι διπολικό). Σιγουρέψου ότι οι συνδέσεις των καλωδίων στο ντουί είναι καλά μονωμένες από το υπόλοιπο μεταλλικό περίβλημα για να μην έχεις πυροτεχνήματα, πτώσεις ασφαλειών, ηλεκτροπληξίες κλπ
Κατά τα άλλα \m/
βλέπω δεν έχεις βάλει γείωση (το φις είναι διπολικό). Σιγουρέψου ότι οι συνδέσεις των καλωδίων στο ντουί είναι καλά μονωμένες από το υπόλοιπο μεταλλικό περίβλημα για να μην έχεις πυροτεχνήματα, πτώσεις ασφαλειών, ηλεκτροπληξίες κλπ
Κατά τα άλλα \m/
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Μου θύμισε τον Τζώνυ κατευθείαν.
![]()
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ωραίος![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Γαμάτο! Αυτό το steampunk στυλάκι πολύ το γουστάρω γενικά. Θέλω κι εγώ να σιάξω τίποτα.
Θενξ!![]()
Γενικά και εμένα μου αρέσει αυτή η αισθητική αρκετά. Τώρα θέλω να φτιάξω κάτι πιο μεγάλο, για σαλόνι φάση. Αυτό που έφτιαξα πάντως είναι αρκετά εύκολο. Όποιος θέλει περισσότερο ίνφο, ας πει. Αν και υπάρχουν άπειρα tutorials στο νετ (απ' όπου το βρήκα και εγώ).
τούπα τούπα
Για την ασφάλεια και ευχαρίστηση του μικρού, το μπαλκόνι μου διαθέτει πλέον και "γατέτσι" =Ρ
![]()
Με 'γεια!
έχε στο νου σου να ρίχνεις καμιά ματιά (πολύ)-αργότερα στο δίχτυ.
Αυτές οι πλαστικούρες σκληραίνουν όταν είναι σε εξωτερικό χώρο λόγω καιρικών συνθηκών
και σπάζουν εύκολα. Και τα γατιά έχουν μια μανία να τα ταλαιπωρούν όλα αυτά με τα νύχια.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Eκεί τριγύρω.
Αναζήτηση για Φαρμακεία, Εκκλησίες στην περιοχή Γκύζη
Πολύ μερακλίδικη και μπελαλίδικη κατασκευή, αλλά πιστεύω να μην τρέφεις αυταπάτες ότι θα αποτρέψει για πολύ το μικρό Όσκαρ από το να βολτάρει στο χείλος του γκρεμού, ε.
Resistance is useless