Originally Posted by
Aleister
Εδω και περιπου δεκα μερες εχουμε χασει το μικροτερο απο τα 3 γατακια μας, μαλλον επεσε απο το μπαλκονι. Περιττο να πω πως εχει πεσει ΤΟ κλαμμα σπιτι.
Προχτες, υστερα απο 10 μερες καθημερινου ψαξιματος και αφισοκολλησης με ολη την οικογενεια (ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΤΑΚΙ με μεγαλα μαυρα γραμματα κτλ) χτυπαει το τηλεφωνο, "Βρηκαμε το γατακι σας, ειναι γεματο αιματα το χτυπησε ενα αυτοκινητο!"
Φοραω κατι παντοφλες, παιρνω και μια κουβερτα και φευγω οπως ειμαι με τις πυτζζζζζζαμες και την τσιμπλα στο ματι να το βρω. Αντι για εκεινο, βρισκω εναν μεγαλο γατο Σιαμ που τον εχει κοπανησει αυτοκινητο και ειναι οντως γεματος αιματα, δεν μπορει να κουνησει ουτε ποδι.
Τι να κανω τον βαζω στην κουβερτα και τον παω στο κτηνιατρειο δυο τετραγωνα διπλα. "Δεν εχω μηχανημα να του κανω ακτινογραφια, πηγαινετε τον στο ιατρειο στην ταδε οδο ειναι ετοιμοθανατος μαλλον, τρεχτε!".
Τον παω, ειναι κλειστο. Παιρνω τηλ στο κινητο του γιατρου που το ειχε γραμμενο στην ταμπελα, το σηκωνει ενας τυπος που πρεπει να εχει ξυπνησει απο ενα ωραιοτατο hangover. "Ναι, ερχομαι τωρα να δουμε, θα κανω κανα μισαωρο" Ευτυχως λεω μεσα μου που ειπε μισαωρο και δεν με εστειλε αλλου.
Ερχεται, ανοιγει το ιατρειο παμε μεσα. Υστερα απο ενα check up και ψιλοκαθαρισμα μου λεει ελα να με βοηθησεις να του βγαλω την ακτινογραφια. Οκ λεω εγω, να παρε μου λεει, και μου φοραει ενα πραγμα σαν σωσιβιο μαζι με ποδια και ενα κρανος μπλε γυρω απο το λαιμο. "Ειναι για την ακτινοβολια, προσεχε τα ποδια σου μην ακουμπησουν εκει κατω" Βγαζουμε τις ακτινογραφιες, ο γατος ειναι μια χαρα αλλα του εχει σπασει το σαγονι και θελει χειρουργειο. Πληρωνω την επισκεψη ενα πενηνταρι και μου λεει πως το χειρουργειο θα παει αλλα 200 περιπου. Τι να κανω ΟΚ λεω, το κανονιζουμε για Δευτερα γιατι ειχε και αλλους πελατες.
Παω σπιτι, τον ταιζω/ποτιζω με μια συριγγα οπως μου ειπε, του φτιαχνω και ενα αυτοσχεδιο σπιτακι με κουβερτες και ενα spare κουτι απο αυτα που μεταφερεις ζωα και τον καληνυχτιζω.
Το πρωι ειχε πηδηξει και αυτος απ'το μπαλκονι.
Χανω ολη την χθεσινη μερα ψαχνοντας τον κυριολεκτικα ΠΑΝΤΟΥ στην γειτονια, πρεπει να ειδα τοσα νεκρα περιστερια/σπουργιτια/γατια σε αποσυνθεση οσα δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου μεσα σε αυλες και abandoned οικοδομες/στενακια. Αφαντος.
Γυρναω σπιτι κατα τις 22:00 ειχε νυχτωσει full και δεν εβλεπα πια να ψαξω. Χτυπαει το τηλεφωνο.
"Βρηκαμε το γατακι σας, το εχει χτυπησει ενα αυτοκινητο και εχει πεσει μεσα στον υπονομο"
Οχι δεν ηταν το γατακι μας ουτε αυτο. Οχι δεν ηταν ουτε ο γατος ο Σιαμ. Ναι μου πηρε ωρες να το "σωσω".
Μια ερωτηση στους φιλοζωους του forum που βλεπω να postαρουν pix που και που. Το εχετε περασει και εσεις αυτο? Τελειωνει ποτε? Γιατι οι μαλακες τα χτυπανε και τα αφηνουν ετσι? Γιατι δεν υπαρχει ΜΙΑ φιλοζωικη απο ολες αυτες που εχω βρει online και στο fb που να αναλαμβανει τετοια περιστατικα σε στυλ ΕΚΑΒ ξερωγω. Θυμαμαι τα παλια καλα χρονια των Ολυμπιακων Αγωνων ειχαμε τετοιες πολλες, τι απεγιναν? Δεν μπορει να εκλεισαν ολες ffs.