α και εμενα με εκανε μπλοκ στο φμπ ο φιχχχερ, πιθανολογω επειδη σε καποια φαση ειχα κανει ντηλητ ενα σχολιο του σε μια δημοσιευση μου
I'll bury you in your god's fucked garden
Εγώ θέλω να μάθω δυο πράγματα από κάποιον admin, αν δε με γράψουν όλοι στα αρχίδια τους.
1) Γιατί δεν έγινε τελικά ban στον Onibocho, ενώ συνέχισε την ίδια σκατόψυχη τακτική (γράφοντας στην πούτσα του τους κανόνες του φόρουμ, αλλά και της κανονικής ζωής) μετά το "last warning" του admin.
2) Γιατί έγινε edit σε δικό μου post χωρίς να ενημερωθώ καν, μόνο και μόνο για να καλυφθεί η ηλιθιότητα του μαλάκα. Ας ερχόταν κάποιος σε επαφή μαζί μου, να μου εξηγήσει. Με τον Onibocho έχουν ανάψει (προφανώς) τα ΡΜ, εγώ έφαγα edit ερήμην.
Θέλεις αλήθεια να συζητήσουμε για καταπάτηση κανόνων σε αυτό το φόρουμ; Ας φάνε ban ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ έχουν διπλά και τριπλά fake accounts και μετά μιλάμε. Κι αλήθεια μιλάς για κανόνες κανονικής ζωής εσύ; Ξεχνάς εύκολα και γρήγορα, μάλλον.
Επίσης, τα συμπεράσματά σου είναι εντελώς άτοπα, 3 μέρες τώρα. Συμπεράσματα για κλάψα, πμ, ban, ξανακλαψα, ξαναπμ.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Δεν ηταν για αυτο, ηταν επειδη οταν σε ρωτησα γιατι εσβησες ενα εντελως ουδετερο σχολιο, μου απαντησες καποια ψευτομαγκια γεματη αρχιδαρες τυπου "δικο μου προφαηλ, δικοι μου κανονες, δε θα σου δωσω λογαριασμο γιατι το εσβησα". Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο περιεργο να μη θελω "φιλους" που λογοκρινουν τα σχολια μου, αλλα KLAPSE κι εσυ λιγακι.
ελα βρε κουτο, μια χαρα θα ειμαι μην ανησυχεις. απλα το αναφερω because it shows a pattern![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
Ψηθείτε για ένα ξύλο αθήνα-σαλόνικα να φύγουν τα γιαούρτια.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Egw psithika pantws. Etsi gia th fash kathara.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Lord Lucifer Morningstar