http://www.xryshaygh.com/enimerosi/v...atwterou-theou
Όλοι μας έχουμε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων.Ψυχεδελιαστείτε ελεύθερα.Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή και την αγάπη.
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/v...atwterou-theou
Όλοι μας έχουμε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων.Ψυχεδελιαστείτε ελεύθερα.Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή και την αγάπη.
αντιγραφη απο wikipedia:
ιδιωτης=ηλιθιοςΛόγω κυρίως του προσώπου και του σχήματος των ματιών που είχαν έντονα τα χαρακτηριστικά της μογγολικής φυλής, αλλά και λόγω της χαμηλής νοημοσύνης, που την εποχή εκείνη ήταν πιστευτό ότι όσο μακρύτερα από την Ευρώπη βρίσκεται κάποιος, τόσο χαμηλότερη ήταν η νοημοσύνη του, οδήγησε τον Down στην εισαγωγή του όρου Μογγολοειδής ιδιώτης. (Η λέξη ιδιώτης χρησιμοποιήθηκε με την αρχαιοελληνική σημασία του όρου, δηλαδή ηλίθιος). Για πάρα πολλά χρόνια ο όρος «Μογγολισμός» είχε καθιερωθεί, όμως σήμερα θεωρείται ηθικά ανεπίτρεπτος και επιστημονικά απαράδεκτος.
πεθαινω
ιδιώτης = idiotΙδιώτη στην αρχαία Ελλάδα αποκαλούσαν αυτόν τον οποίο δεν συμμετείχε στα κοινά της πόλης, δεν έπαιρνε μέρος στις Συνελεύσεις ούτε αναλάμβανε αξιώματα όπως όφειλε κάθε Έλληνας πολίτης. Για τον Αρχαίο Έλληνα το να μην παρεβρεθείς ήταν οκνηρία. Πρώτα ήσουν μελος του κοινωνικού συνόλου και μετά άτομο. Κύριο μέλημά σου ήταν να ενδιαφέρεσαι για την κοινωνία. Μάλιστα όποιον δεν συμμετείχε του αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα [κοινωνικός θάνατος δηλαδή],ακολουθούσε κατάσχεση της περιουσίας και τέλος εξορία ή θάνατος.
Έτσι και η λέξη "ιδιώτης" απέκτησε την έννοια του ηλιθίου, γιατί φανέρωνε απαξίωση και ανευθυνότητα με ρίζα την τεμπελιά.
Rock or Nothing
ναι το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν ηξερα για την αρχαιοελληνικη προελευση του ορου.
οσο ζεις μαθαινεις
https://www.facebook.com/65528526118...type=3&theater
Συζητηστε λιγο αυτο σας παρακαλω.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
ΟΤι λεει το πρωτο σχολιο, που εχει 440 likes
τι ακριβώς να πούμε δεν πιάνω
Αν καλά του κάνανε? αν κακά του κάνανε? Βασικά δεν έχουμε να πούμε τίποτα γιατί απλά σε ένα ποστ δεν μπορείς να πιάσεις όλες τις περιπτώσεις, και όλα θα ξεκινάνε με ένα ΑΝ , ενώ θα συνεχίζουν με ένα "και τότε στο έτσι που κάνανε αυτό".
Αν σε καλύπτει λοιπόν όλο αυτό το "ναι μεν αλλά" να σου πω την αποψάρα μου ότι αποκλείεται να μην ήξερε τι φόραγε και πήγε να κάνει το κοκοράκι αλλά τα άλλα κοκοράκια δεν το βρήκαν αστείο.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Προτιμώ χίλιες φορές να γράψουμε για την στάση του gazetta.gr
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Βασικά και νεοναζί να μην ήταν, το Κύπριος αρκεί για τουλούμιασμα
9,5/10 περιπτώσεις, δεν πρόκειται για παρεξήγηση. 5/10 παίζει να έχουν και καμιά ενδιαφέρουσα ταυτότητα, αυτά τα ατομάκια πάνω τους. Οπότε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είμαστε με το σχόλιο
Ρε παιδιά ίσως να μην ήταν φασίστας.Ισως να ήταν απλά περήφανος Έλληνας εθνικιστής.Δεν ξέρω για σας,εγω πάντως θα ανάψω ένα ρεσω στη μνήμη του.
Spoiler
Γενικότερα βέβαια, ένας μπατριώτης δεν είναι ακόμη φασίστας, παραμένει "εν δυνάμει" και μπορώ να συμφωνήσω ότι κάτι τέτοιες ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν το βασικό πάτημα για να περάσει το όριο από τη γραφικότητα στην επικινδυνότητα, αλλά συνήθως -όχι πάντα- αυτοί οι τύποι δεν πηγαίνουν γυρεύοντας.
Μιας και το ανέφερα, να πω στο σημείο αυτό μια "χαρούμενη ιστορία" του περιπτέρου.
Πριν τις εκλογές του '12, ο παγωτατζής που με προμηθεύει, μου έλεγε "εγώ όλα τα χρόνια ψήφιζα ΝΔ, αλλά τους έχω σιχαθεί όλους και τώρα θα ψηφίσω ΧΑ". Του εξήγησα τι εστί ΧΑ και μετά τις πρώτες εκλογές μου είπε ότι τελικά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κλάδο των παγωτατζήδων. Ο φετινός προμηθευτής (της ίδιας εταιρείας) ήρθε και μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ γέμιζε το ψυγείο κι έλεγε στον συνομιλητή του:
"Τι λες ρε; Α τα αρχίδια, έκλεισαν το δρόμο; Καλά, αυτοί οι μεμέτηδες τι δικαίωμα έχουν να κλείσουν το δρόμο; τουλάχιστον οι αγρότες είναι έλληνες, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν!"
Taliban, η δική σου θέση ποια είναι;
EDIT: τα λέει πάρα πολύ ωραία επί του θέματος ο κυρΓκαζέτας
Last edited by OniBocho; 11-04-2016 at 10:04.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ναι, αντιλαμβάνεσαι όμως τι λέω. Αναφέρομαι στα γεροντάκια ή και όχι μόνο από τον Έβρο, που ψηφίζουν Καμμένο γιατί πίστεψαν ότι τον ενδιαφέρει το ζήτημα με τις μειονότητες εκεί. Αυτοί έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της συντηρητικής δεξιάς, αλλά δεν είναι απαραίτητα ψηφοφόροι ΧΑ. Είναι "εν δυνάμει" όπως είπα και προφανώς οι πρώτοι "επιλαχόντες".
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Last edited by paddy honey; 11-04-2016 at 13:52.