Βασικά καλύτερα να μην είχαν μείνει την μισή ώρα παραπάνω αφού ψυχοφθόρο ήταν για μένα να τους βλέπω 30 λεπτά έξτρα να μην μπορούν να βάλουν γκόλ παρα μόνο εκείνο το πέλτσινο.
Βασικά καλύτερα να μην είχαν μείνει την μισή ώρα παραπάνω αφού ψυχοφθόρο ήταν για μένα να τους βλέπω 30 λεπτά έξτρα να μην μπορούν να βάλουν γκόλ παρα μόνο εκείνο το πέλτσινο.
1) e4, c5
2) Νf3
Να πούμε ένα μπράβο κάπου εδώ στον Ατσεαμπόνγκ που θύμισε λίγο απο εμένα τον γίγαντα Γιακούμπου και τον τιτάνα Ζιρού και ας έβαλε μονάχα 2 τεμάχια.
Μικρός είναι θα μάθει.
πάει και για ρεκόρ "στα χαρτιά"
Rock or Nothing
χαιρετώ τους φίλους ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
κάτσε ρε! φεύγεις ακόμα δεν ήρθες;
1) e4, c5
2) Νf3
πάει το αθλετιξ, χάλασε. μόνο για ορεινό τρέξιμο είμαστε....
Rock or Nothing
εντάξει η ομάδα ήταν πεσμένη είχε να παίξει 1 μήνα...Αλλά ήταν λίγο 1996 η φάση.
1) e4, c5
2) Νf3
ήταν και το μπάσκετ.
Rock or Nothing
η γάλακτος ειναι κλασεις ανώτερη
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Ήταν γραφτό να το πάρετε.Δηλαδή δεν γίνονται αυτά που έγιναν και στις 3 νίκες σας,απλα.Παρ'όλα αυτά ,μπράβο σας,ξεπεράσετε σε κούπες τον Αλβέρτη =p
Η χαρά του ουδέτερου ήταν η σειρά πάντως.Ίσως οι συναρπαστικοτεροι τελικοί ever.
Είδα τα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας + τις παρατάσεις, σε σπίτι φίλου που το παρακολουθούσε, απλά για να γελάσω λίγο (έχω να δω ελληνικό μπάσκετ από 16 χρονών, ούτε τότε ήταν πολύ αστείο). Ο Σπανούλης έχασε 38 επιθέσεις μόνος του, αφού περίμενε να φτάσει τη μπασκέτα, κάθε φορά, στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα. Και, ξαφνικά, βλέπω ότι είναι πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού. Roflolol wtf?! Πρέπει να έχει 56% κατοχή (συνολική, όχι της ομάδας του μόνο) ΜΟΝΟΣ του σε κάθε παιχνίδι.
Αλλά, εντάξει, έβαλε το τελευταίο τρίποντο, πετώντας τη μπάλα στην τύχη, όπως τις προηγούμενες 38 φορές, οπότε βγήκε MVP.
Life begins at 45°.
Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί το Σπανούλη, αλλά σχολίασε κανα moto GP ξερωγω