"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ναι μωρέ, πλάκα κάνω προφανώς. Κι εγώ είχα πάρει από πίσω το φιλαράκι μπροστά με το Pegaso και τον τραβούσα, δεν πήγαινα για το κύπελλο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η διαδρομή και οι συνθήκες δεν ήταν για μεγάλο μηχανάκι. Είχε αρκετές υγρασίες και χώματα σε σημεία, δεν άξιζε το ρίσκο. Κανείς δεν το ευχαριστήθηκε τόσο όσο τα 3 μονοκύλινδρα της παρέας.
@Σαμπρέλ: Τι είναι αυτά; Ούτε ΕΝΑ κρόσι;
Spoiler
Life begins at 45°.
Σαμπρέλα, μπορείς να ενεργοποιήσεις τα πινκς ΜΟΝΟ για το ποστ σου;;;;;;![]()
Τι ύψος έχεις όμως ρε κάγκουρα; Πολύ ινδιάνικο το τιμόνι!![]()
![]()
![]()
![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
θενξ για τα καλά σας λόγια
το μπόι μου είναι 1,75 τα κιλά μου είναι 106 το τιμόνι είναι 14' ίσως κάποια στιγμή πάω σε 16' αλλά το 14ρι τελικά με έχει βολέψει πολύ για μέσα στην κίνηση.
Έχω πάρει πλάτη για την κυρά αλλά όταν δεν σκοπεύει να ανέβει δεν την βάζω (δεν μου αρέσει αλλά βολεύει). Θέλω να πάω πιο μπροστά τα ποδοστήρια και δεν έχω κάτι άλλο σε νταλκάείναι όπως την θέλω
<3 <3 <3
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
και όμως θα εντυπωσιαστείς πόσο βολική είναι λόγο χαμηλού κέντρου βάρους. Ε τώρα είναι μεγάλη ευκολία το να περνάς πάνω από τους καθρέφτες
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Και να σηκώνεσαι από τη σέλα με λουμπάγκο, πιάσιμο στους δελτοειδείς και τις ωμοπλάτες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lord Lucifer Morningstar
Καλά, νομίζω ότι οι καθρέφτες είναι το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί όταν - προσπαθείς να - κάνεις διήθηση με Χάρλεϊ.
Ονιμπότσα, εδώ μιλάμε για μοτοσυκλέτες. Μη μιλάς.
Life begins at 45°.
Ωραίος. αν και πραγματικά με το τιμόνι αναρωτιέμαι, αλλά μια συνήθεια ειναι όλα...Άλλωστε δεν στρίβει και πολύ.
Πάμε μια βόλτα όταν θα κατέβω και εγώ με το fazer. Να έρθει και ο ονιμπότσο να δει τι σημαίνει μηχανή και όχι κουβάς με 2 ρόδες.
1) e4, c5
2) Νf3
Νταξ, θα σκάσω μύτη με την Pan European τότε.
Πλίτσερ, είσαι άξιος της μοίρας σου, αν επειδή βλέπεις ποδιά χαρακτηρίζεις μια μοτοσυκλέτα "scooter". Τον Atom δεν τον ξέρω τόσο καλά, αλλά για να λέει fazer, σόι άνθρωπας δε θα 'ναι!![]()
Lord Lucifer Morningstar