http://www.paokbc.gr/news/news/4795
Κάνε ένα ποστ όπου το "μαρκ ντιτρού" θα είναι σχετικό με τα υπόλοιπα γιατί τώρα σε παρεξήγησαν όλοι![]()
http://www.paokbc.gr/news/news/4795
Κάνε ένα ποστ όπου το "μαρκ ντιτρού" θα είναι σχετικό με τα υπόλοιπα γιατί τώρα σε παρεξήγησαν όλοι![]()
Δεν έχω καταλάβει ποιον λες ανθρώπινο γυμνοσάλιαγκα, ποιος είναι ο άγιος ποιος ο μαυρίδης και ποιος η κότα, γιατί λες βιαστή τον κόμισαρ εν μέσω οργής όπως λες.
Ρε φίλε στο λέω όσο πιο ευγενικά γίνεται, απλά μπουρδελεύεις τη φάση όπου και να βρίσκεσαι μέσα στο φόρουμ, δες το λίγο
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
από όλη αυτήν την ιστορία καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο κομισαρ είναι ΠΑΟΚ ... κατάλαβα καλά ?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
ρε μλκ στο τέλος θα πιστέψω ότι όντως έχεις θέμα με το όνομα
αυτός που έγραψε το "άρθρο" μπέρδεψε το όνομά μου με το όνομα αυτού που έκανε το τατουάζ, όταν το ανέβασαν στο σάιτ τους έστειλα μήνυμα και το άλλαξαν, δε σκέφτηκα να στείλω και σε κάθε αθλητικό σάιτ που το έκανε κ/π για να μην εξοργιστεί κανείς με τη "γελοιότητά" μου.
ναι, ξέρω.Αυτά θα τα βρούμε μεταξύ μας, με άλλη μπέσα.
αν δεν βρεις κάποιον τρίτο να σου πει ιστορίες που άκουσε από άλλους, ξέρεις ποιον να ρωτήσεις;
Spoiler
Συγγνώμη από όλους για την όλη φάση και κυρίως από τον Σαμπρέλα. Τέλος από μένα.
τελικα δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Κανείς δε νοιάζεται, ξεκατινιαστείτε με pm.
Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!
Έννοια σου κι αν δέχονταν ΠΜ το μπαστάρδι θα του είχα ήδη ρίξει το ξέχεσμα που του αρμόζει.
Lord Lucifer Morningstar
Κάνοντας το εδώ, αλλάζει κάτι; Αποδίδεις δικαιοσύνη; Παραληρείς βρίζοντας κάποιον σ' ένα φόρουμ και κανείς δεν καταλαβαίνει για τί διάολο μιλάς, ψάξου λίγο.
Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!
Aπο το πουθενα θεμα ρε φιλε..
Μεγαλος ανθρωπος καθεσαι και ξεκατινιαζεσαι για ενα ονομα. Με ο,τι ονομα ηθελε ας εβγαινε ρε , εδω την φατσα του εδειξε
Επρεπε να δηλωσει Θανασης , περιπτερας , αρρωστος παοκτσης![]()
Και πραγματικά ρε Θανάση, πες ότι έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, κάθεσαι και γράφεις 100 πράγματα που πέρα από τον ΠΑΟΚ, τον Μπάνε και άντε ίσως τον Μαυρίδη, είναι παντελώς άγνωστα στη συντρηπτική πλειοψηφία του forum και μετά ακολουθούν 2-3 σελίδες στις οποίες quotάρεις ερωτήσεις χρηστών και προσπαθείς να δώσεις κάποιες, νεφελώδεις απαντήσεις εν μέσω μπινελικίων. Ή γίνε κατίνα και βγάλτα όλα στη φόρα, ή απλά τουμπεκί και στείλε κανά pm, πάνε συζήτα, πλακώσου δεν ξερω γω τι. Νομίζω για ό,τι άλλο, η λέξη μιζέρια είναι λίγη.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Σοβαρά τώρα; Αυτό θα μείνει έτσι;
Πραγματικά δε με νοιάζει (ούτε τους περισσότερους εδώ μέσα) τι προηγούμενα ή προσωπικά έχετε με τον κόμισαρ, ούτε ποιός έχει δίκιο, ούτε ποιός έπαιξε τυχόν πουστιά ή ότιδήποτε, στην τελική στην ίδια πόλη μένετε, βρεθείτε και παίχτε τις αν έχει φτάσει η φάση στο αμήν, στ'αρχίδια μας πραγματικά.
Αλλά μαλάκα μου, εσύ όταν τσαντίζεσαι με κάποιον πας και σπέρνεις φήμες ότι είναι παιδόφιλος; Και μάλιστα όταν πρόκειται για έναν ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γαμώ το χριστό; Και με τη φάτσα του και τ'όνομά του από κάτω;
Άμα ένας γονιός με παιδί στο σχολείο του κόμισαρ γκούγκλαρε χτες "ΠΑΟΚ" (πράγμα πάρα πολύ πιθανό, έτσι; ) και έπεφτε πάνω στο ποστ σου καταλαβαίνεις τι θα είχε γίνει τώρα;
Τι "κυρίως γιατί ήταν άσχετη με το υπόλοιπο ποστ" γαμώ τη παναγία! Δυσκολεύομαι να θυμηθώ πιο εμετική κρετίνικη συμπεριφορά στα 7 χρόνια που είμαι στο ερ, ίσως μόνο τη φάση με τη μητέρα του μινμίν.