Quote Originally Posted by Fucking Wizard View Post
UPDATE FROM THE CRYPT: Just to confirm - due to personal and political reasons, With The Dead will no longer be working with Mark Greening.
As far as we’re concerned, it is not worth wasting any more time on the matter. The band will continue, with UK dates and a new line-up to be announced very shortly.
τον μπουλο
Όμορφα. Αναμενόμενη εξέλιξη. Αν και θεωρούσα πιο πιθανό να φύγει ο Lee Dorrian.

Ας πω την ιστορία λοιπόν:

Κάπου τον Οκτώβριο, κάνω αυτό το ποστ στη σελίδα των Cathedral.

Μετά από λίγο, με μπλοκάρουν από την σελίδα. Στέλνω μήνυμα στην Rise Above και ζητάω τον λόγο, καθώς και την άποψη του Lee Dorrian για τις πολιτικές απόψεις του Mark Greening. Μου απαντάει ο ίδιος ο Lee Dorrian, λέγοντάς μου χαρακτηριστικά ότι απεχθανόταν τον φασισμό πριν καν καλά μάθει τι σήμαινε η λέξη και πως σε όλη του τη ζωή πάλευε ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις. Πράγμα πολύ λογικό αν κανείς έχει παρακολουθήσει έστω τους στίχους του ή την μουσική του ιστορία. Επίσης, ανέφερε ότι πάντα έκραζε τον Jus Oborn για τα ραφτά που φορούσε, τα οποία και αφαιρούσε με photoshop από τις φωτογραφήσεις τους. O Mark Greening τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν συμπαθούσε τους Ναζί και με ρώτησε αν έχω περισσότερα στοιχεία για την σχέση του, τα οποία και παρέθεσα (όπως και link του γνωστού ER Thread. ). Υπάρχουν ντοκουμέντα, φυσικά, αλλά επειδή είναι προσωπικά μηνύματα το θεωρώ σοφό να τα κρατήσω για τον εαυτό μου.

Λυπάμαι (ή και όχι) που επιβεβαιωνόμαστε με αυτήν την ανακοίνωση. Ας την αφιερώσουμε στους απανταχού haters. Μια μικρή νίκη για το κίνημα.