υπάρχει λύση και για σένα μεσιέ
![]()
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
doublepost
μετά την πλημμύρα, κομμάτι του τοίχου μου μούχλιασε
μου'πανε να πάρω σπρέι.
θέλει κάποια προσοχή στην εφαρμογή;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Για σένα θέλει προσοχή, να μην το εισπνέεις, και να φροντίσεις να καθαρίσεις πολύ καλά τον τοίχο από αυτό, πάλι για να μην μένει εκεί και το εισπνέεις. Κατα τ'άλλα τίποτα, ψεκάζεις, αφήνεις λίγο, σκουπίζεις, μούχλα τέλος. Φόρα και κάνα γαντάκι, και είσαι άρχοντας.
Ο σοβάς στο ταβάνι στο μπάνιο πάνω από τη ντουζιέρα έσκασε λόγω των νερών. Για πείτε τι χρειάζομαι/tips για diy σοβάτισμα και κατά πόσο αυτό είναι δυνατό/αξίζει να το κάνω μοναχός μου. Επίσης, θα με ενδιέφερε πολύ -λόγω του χαμηλού ύψους του ταβανιού και εξαιτίας του ότι νερά δε γίνεται να σταματήσουν να πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο- η όσο καλύτερη αδιαβροχοποίηση του σημείου, ώστε να μην ξαναγίνει ή τουλάχιστον να διατηρηθεί για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Καταρχάς χρειάζεσαι μια σπάτουλα, σαν αυτήν, για το ξύσιμο
Όπου δε φεύγει με τη μια το χρώμα, θα κάνεις χαρακές με τη σπάτουλα, θα βρέχεις με ένα σφουγγάρι, και θα ξαναξύνεις. Δεν ξέρω σε τι φάση θα είναι το ταβάνι σου μετά το ξύσιμο, αλλά αν χρειάζεται στοκαρίσματα, τσέκαρε αν υπάρχει κάποιος ειδικός στόκος που χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους (που είναι εκτεθειμένοι σε καιρικές συνθήκες). Μετά λογικά θα χρειαστεί να περάσεις ένα χέρι αστάρι (ίσως να μην υπάρχει ειδικός στόκος, αλλά ειδικό αστάρι). Τέλος, στο βάψιμο, θα χρησιμοποιήσεις λαδομπογιά, κι όχι πλαστικό χρώμα. Θα χρειαστείς ένα πινέλο 30-40mm για τα κοψίματα, ρολλό (κατά την αγορά ρολλού και πινέλου, διευκρίνισε πως θα βάψεις με λαδομπογιά), σκάφη, κοντάρι (ακόμα κι αν φτάνεις με καμιά καρέκλα, είναι πιο εύκολη η φάση με κοντάρι), σκάλα, χαρτοταινία, και κάνα ναύλον (προτίμησε ένα σχετικά χοντρό, το πιο ψιλό σκίζεται για πλάκα) για να καλύψεις πατώματα, νιπτήρες κτλ. Σημειωτέων απλώς πως η λαδομπογιά διαλύεται με νέφτι, κι οχι νερό, οπότε θέλει λίγο παραπάνω προσοχή στο βάψιμο, να μην λερώσεις παντού, και να μην λερωθείς κι εσύ πολύ κτλ.
Συζήτα τα όλα αυτά και με τον χρωματοπώλη πάντως (προτίμησε κάποιο μεγάλο χρωματοπωλείο), ίσως έχει κάτι καλύτερο να προτείνει.
Έτοιμο κι αυτό
Spoiler
Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω μια χρόνια απορία μου: θα γίνει κάτι κάποια στιγμή με πινξ-μούντζες;
Κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο; Μούντζα. Ποστάρει κάποιος κάτι που τον προβληματίζει; Μούντζα. Μπαίνει να γράψει για τη χαρά του; Μούντζα.
Ακόμα και τα πινξ είναι άκυρα γιατί αντί να πει κάποιος μια κουβέντα, πατάει ένα κουμπί. Φεισμπουκοποίηση.
Δεν ποστάρω για να υπερασπιστώ τον ικόνοκλαστ (ανάγκη το 'χει...), ποστάρω γιατί είναι κουραστική αυτή η ανώνυμη κόμπλα, στείλτε τες στο διάολο
ή κάντε τες επώνυμες να γίνει κάνα flame.
Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!
ποιός νοιάζεται πλέον ρε σκαλάνι?20 ποστ την ημέρα γίνονται
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
βρήκα χρήσιμο το ποστ σου !
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
να μας πιάσουν στο στόμα τους οι αντισεξιστές και τους δύο.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
επειδή είμαι σε φάση ταχύτητας , αύριο θα κάνω ποστ με το σκεπτικό μου.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ