demo=κασετα μονο
cd-r φτηνοτερο αλλα ντεκαβλε
και καλα κασετοφωνα παιζουν στα ιντερνετς μεταχειρισμενα σε τιμες ξεφτιλα
απλα βρειτε κανα καλο μαστορα για τον απαραιτητο καθαρισμο-serivce
demo=κασετα μονο
cd-r φτηνοτερο αλλα ντεκαβλε
και καλα κασετοφωνα παιζουν στα ιντερνετς μεταχειρισμενα σε τιμες ξεφτιλα
απλα βρειτε κανα καλο μαστορα για τον απαραιτητο καθαρισμο-serivce
Προσπαθούμε (και λέω "προσπαθούμε" γιατί δε μπορούν να υπάρξουν λογικά κόστη) να στήσουμε με έναν φίλο τη φάση να προσφέρουμε υπηρεσία dubbing κλπ για κασέτες αλλά η αλήθεια είναι πως βγαίνει αρκετά ακριβά για τη ΦΑΣΗ. Σα να λέμε να σου κοστίσει περίπου 2,30€-3,50€ το κομμάτι (αναλόγως ποσότητας και ειδικότητας κατασκευής εξωφύλλου/συσκευασία) κ να το δίνεις πόσο; 5€; 6€; 8€; Παρατραβηγμένο για τις μπάντες όλων μας. Το μόνο καλό είναι οτι μπορείς να κάνεις ακόμα κ 10 κομμάτια ξέρω γω για τη ΦΑΣΗ.
Η μόνη λύση που είναι όντως οικονομική για 100 κομμάτια κ πάνω είναι ο Brutallica από τη Βουλγαρία (manager@brutallica.com) κ βγαίνει 1,90€ το κομμάτι τελευταία φορά που καταφερα να δουλέψω μαζί του, αλλά άμα σου απαντήσει ποτέ γράψε μου.
μπα, μου είπε μόνο ότι μπορούμε να κλείσουμε θέση για την 3η εβδομάδα του Γενάρη
tt0274518
Τώρα το είδα το θρεντ!
Ετοιμάζουμε μια κυκλοφορία κασέτας εδώ και καιρό και δυστυχώς μόνο ο brutallica ήταν λύση. Με δύο τύπους που ήρθα σε επικοινωνία από Αγγλία είτε θα ήταν πολύ ακριβοί είτε θα χε διπλάσια αναμονή από brutallica. Σε μια παλιότερη κυκλοφορία split που είχαμε κάνει τις είχαμε κόψει Γερμανία, αλλά οι συγκεκριμένοι δεν μου απάντησαν ποτέ.
Δυστυχώς ο Brutallica όχι μόνο είχε τρελή αναμονή (2 μήνες) αλλά μας καθυστέρησε και 20 μέρες την παράδοση από όταν είχε πει.
Πάνω που ήθελα να πω ότι έχω μία κασέτα 1000mods εδώ και 6-7 χρόνια, η οποία έχει παίξει μία (1) φορά όλη κι όλη. Τι κασέτες ρε παιδιά, ήμαρτον.
Ειναι η δικια μου η κρατημενη που τελικα την εδωσαν αλλου
πραματικά δεν ξέρω γιατί μουτζώνετε σταμ. τεσπα είμαι οφτοπικ σορυ
εγω δεν ξερω γιατι μουτζωσαν λαμπρο αλλα δε βαριεσαι, ιαρ ειμαστε
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band