Shirime, μην αγχώνεσαι. Θα τα διαβάσεις όλα στο Ριζοσπάστη. Έχει ειδικό αφιέρωμα.
Shirime, μην αγχώνεσαι. Θα τα διαβάσεις όλα στο Ριζοσπάστη. Έχει ειδικό αφιέρωμα.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Εξάρχεια: «Βίγκαν» αντιεξουσιαστές- «Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων» -βανδάλισαν.. κρεοπωλείο
![]()
![]()
Του πάει. Χριστιανός Ville Vallo.
Life begins at 45°.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Να γελάσεις αρχικά και μετά να στενοχωριέσαι που κάτι τέτοιοι τύποι δηλώνουν αναρχικοί.
Life begins at 45°.
Τους κροσφιτάδες τους έχουμε για πλάκα, έτσι και αλλιώς μόδα είναι θα περάσει.
Άντε να ξαναζήσουμε και εποχές ροκαμπίλα εναντίον πανκιών.
Μπλιτζ αν πιάσουν 5-6 από αυτούς ποιοι νομίζεις οτι θα τρέξουν για συμπαράσταση στα δικαστήρια;
Δηλαδή αυτοί φοράνε πλαστικά παπούτσια και όχι δερμάτινα...... οι βρωμοποδαράδες.
ξύλο στους λύκους, λευτεριά στα πρόβατα
Rock or Nothing
Να προσθέσω τους θαλάσσιους ελέφαντες που βγαίνουν στην ξηρά και βιάζουν αρσενικά και θηλυκά και να τους κατακεραυνώσω ως βιαστές-σεξιστές, εκεί τί κάνουμε σύντροφοι;;
Το ερμαφρόδιτο σαλιγκάρι ως μία νίκη της φύσης υπέρ του κινήματος λγβτ;ι+
Τις εργάτριες που σκοτώνουν τους κηφήνες μετά τη συνουσία ως μία νίκη του εργατικού κινήματος.
Την Άκα την αρχηγό των χηνών στον Νιλς Χόργκεσον το παραμύθι που οδηγεί το σμήνος στο γνωστό V, που μπολιάζει από την εύθραυστη παιδική ηλικία το δεδομένο του αργηγού και της υποταγής.
Συνεχίστε σύντροφοι αντισπιστιστιστητές.
Παρασάιτ πόσταρε καλοκαιρινό τρολοποστ στο Ιντυ , και έλεγα σιγά μην τσιμπήσει κανείς ...
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Τρολοπόστ και δεν κατέβηκε στο ιντιμέντια;
Σαμπρέλα αυτοί που τα σπάνε τα κρεοπωλεία, σοβαρά μιλάω τώρα γιατί δεν ξέρω, τί είναι; Τί πρεσβεύουν; Σε ποιο χώρο κατατάσσονται;