Τα τσακάλια τακτοποιήθηκαν καλά επί χούντας και μετά στην πορεία έκαναν ότι κωλοτούμπες ήταν αναγκαίες για να πέφτει χρήμα........απλά πράγματα..
http://www.youtube.com/watch?v=E6sp3EttxXE
Κάπως έτσι.
Τα τσακάλια τακτοποιήθηκαν καλά επί χούντας και μετά στην πορεία έκαναν ότι κωλοτούμπες ήταν αναγκαίες για να πέφτει χρήμα........απλά πράγματα..
http://www.youtube.com/watch?v=E6sp3EttxXE
Κάπως έτσι.
Last edited by DM; 14-07-2015 at 12:52.
Εψές 10 Νοέμβρη έκαναν πέσιμο λέει κάτι του ΚΚΕ σε μια κατάληψη στην Μυτιλήνη που φιλοξενούσε πρόσφυγες. Διάβασα τους μεν διάβασα τους δε , και λίγο από προσωπική εμπειρία λίγο από συναίσθημα είχα την άποψή μου.
Μετά βρήκα αυτό το αρθράκι εδώ που λέει το εξής ωραίο
Επιχειρηματίες της περιοχής είναι αντίθετοι με αυτήν την κατάληψη και την στέγαση των προσφυγών στο κτήριο καθώς θεωρούν πως η περιοχή της Κομνηνακη θα ερημώσει και θα γκετοποιηθει αλλά θα γίνει και ένας απέραντος βόθρος καθώς στον εν λόγω κτήριο δεν υπάρχουν χώροι υγιεινής
Το αρθράκι είναι από της 9 Νοέμβρη , μια μέρα πριν.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Να πάρει θέσει ο Τσίριμε και οι λοιπές σταλίνες.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Κοιλιά, τι άποψη έχεις;
Η άποψή μου είναι ότι το ΚΚΕ πλέον δεν αφορά τον εργαζόμενο. Έχει κλειστεί στο καβούκι του, έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την κοινωνία και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Παρουσία στο μεταναστευτικό/προσφυγικό δεν υφίσταται τουλάχιστον επίσημα. Μια εμφάνιση έκαναν στο Πεδίον Άρεως και έφεραν πράγματα που δεν επιτρεπόταν να φάνε οι πρόσφυγες ενώ άρχισαν να μοιράζουν φυλλάδια.
Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι δεν γούσταραν αναρχοάπλυτους (ναι το χρησιμοποιούν σαν έκφραση) κάτω από την μύτη τους και αποφάσισαν να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο.
Η πλάκα είναι ότι οι επωνομαζόμενοι "αλληλέγγυοι" δεν ανήκουν στον "χώρο" απαραίτητα. Είναι άνθρωποι που απλά ενδιαφέρονται είτε ανθρωπιστικά είτε και πολιτικά να εμπλακούν.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Το ΚΚΕ ειναι η αληθινη αριστερα και ο Σταλιν ειναι ο προφητης της .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
σε παραλληλο συμπαν ζει οποιος περιμενει κοινωνικη δικαιοσυνη circa '10s απο ενα σταλινικο κομμα
Πιο κάτω δε πάει για του γόντικα το μαγαζί
"Άμα σας βλέπαν οι παππούδες σας μαλακία θα σας τραβάγανε και θα σας πετάγανε στο μπιντέ"![]()
πεσατε απο τα συννεφα?
Απάντηση γροθιά και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ευχαριστώ, κοιλιά. Ένα απόσπασμα από αυτό που υποτίθεται βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Είναι προφανές ότι ενώ οι πρόσφυγες δεν πρέπει να στεγάζονται σε ένα ακατάλληλο κτίριο, τη στιγμή που αναλαμβάνει το ΚΚΕ το κτίριο γίνεται αυτομάτως κατάλληλο και οι πρόσφυγες πρέπει να μείνουν εκεί.Οι αυτοαποκαλούμενοι «αλληλέγγυοι» χρησιμοποίησαν σαν πρόσχημα την άμεση ανάγκη για στέγαση των προσφύγων μπροστά στο χειμώνα, ενώ είναι προφανές ότι το κτίριο δεν παρέχει συνθήκες ανθρώπινης και αξιοπρεπούς διαμονής στους φιλοξενούμενους. Σημειώνουμε, επίσης, ότι από τη στιγμή που το Εργατικό Κέντρο επανήλθε στο κτίριο, αναλαμβάνοντας το ίδιο τη φροντίδα για τους πρόσφυγες - μετανάστες που βρίσκονται εκεί, δηλώνοντας ότι είναι ευπρόσδεκτοι, οι αυτοαποκαλούμενοι «αλληλέγγυοι» τους κάλεσαν να εγκαταλείψουν το κτίριο και καλούσαν τον κόσμο να στραφεί ενάντια στα μέλη των συνδικάτων!
![]()
^
Επισήμως πλέον ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ καταψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης.
Έχω κοινωνικές επαφές με κουκουέδες και όποτε αποφασίζουν να αρχίσουν να μιλάνε για το Κόμμα (συνεχώς) κάνουν ότι ακριβώς τους αξιώνει γραφικούς και μονόφθαλμους στα μάτια μου... Βαυκαλίζονται νοσταλγικά μεταξύ τους, κράζουν με εμμονή οτιδήποτε δεν καθαγιάζει η γραμμή του Κόμματος και στην πράξη... αρκούνται σε συζητήσεις/τραπεζώματα και "εφημερίδα" τις Κυριακές.
Μόνο.
Δεν είναι μεμονωμένες οι εμπειρίες μου με τέτοιου είδους φίλους του Κόμματος, αντιθέτως, αποτελούν σχεδόν το όλο σύνολο της εικόνας που έχω για το ΚΚΕ... και στ' αρχίδια μου/σας, αλλά διαβάζω που κ που κάτι τέτοια σαν το παρακάτω και ...χαίρομαι. (Εφόσων τα στοιχεία στέκουν) είναι πολύ ευχάριστο άνθρωποι με διοικητικές εξουσίες να δρουν έτσι και να τιμούν την θέση τους. Ντισκάς, γιατί με τα πολιτικά δεν το'χω και σας προτρέπω να λυσσάξετε να βγάλουμε νοήματα.
https://www.facebook.com/permalink.p...bstory_index=0
Deafening, painstaking, BB King
O Κώστας Πελετίδης απολαμβάνει το respect όλης της αριστεράς από τότε που ανέλαβε. Είναι αυτοί οι θώκοι (πχ τοπική αυτοδιοίκηση) που έχουν περιθώρια αυτόνομης δράσης και μπορεί ένας ικανός άνθρωπος να εμφανιστεί και να κάνει 5-6 πράγματα, χωρίς πολλά-πολλά με το κόμμα πέρα από την επίσημη ή ημι-επίσημη στήριξη. Γι'αυτό το λόγο τα συμπεράσματα για τη δράση του δεν έχουν τόσο πολύ να κάνουν με το κόμμα παρά με το πρόσωπο.
Last edited by ikonoklast; 29-02-2016 at 19:17.