Έχω ένα θεματάκι από τραυματισμό στο γόνατο, εδώ και μερικά χρόνια κι επειδή άρχισε να με ενοχλεί στην προπόνηση, είπα να το κοιτάξω. Δύο ορθοπεδικοί κατέληξαν στην εξαιρετική διάγνωση "δεν έχεις τίποτα, κάνε αυτές τις ασκήσεις και όλα καλά". Επέμεινα στον έναν για μαγνητική, επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ έχω κάτι, αλλά με έγραψε στ'αρχίδια του και με έστειλε για ακτίνες, οι οποίες, φυσικά, δεν έδειξαν απολύτως τίποτα. Πριν 3 βδομάδες, μέσω γνωριμίας, "πίεσα" κάποιον ορθοπεδικό σε δημόσιο νοσοκομείο, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους, να μου γράψει τη μαγνητική που ήθελα, αφού με εξέτασε και ο ίδιος και δεν είδε κάτι. Φεύγω από το νοσοκομείο, κλείνω ραντεβού σε ιδιωτική κλινική, 3 βδομάδες μετά. Σήμερα πηγαίνω για την εξέταση (η οποία στοιχίζει 250€) και δεν τη δέχονται, λέει, επειδή γράφει ότι έχω θέμα στο δεξί γόνατο, στα σχόλια γράφει "δεξιά", αλλά ο κωδικός της εξέτασης είναι για αριστερό γόνατο. Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να χάσω άλλη μια μέρα δουλειάς, να στήνομαι στο γαμωνοσοκομείο άλλες 2-3 ώρες και να κλείσω ραντεβού για νέα εξέταση ένα μήνα μετά. Για όλα αυτά, τους έχω πληρώσει και με το παραπάνω και παρ'όλα αυτά, θα βάλω και 35€ έξτρα από την τσέπη μου. Καρκίνος μεταστατικός.