Είχε γράψει ο Aleister αυτό. Βοηθάει καθόλου;
Ιν άδερ νιουζ:
Και ναι... Την έκανα τη μαλακία...
Πέρασα την Παρασκευή στο netbook που έχω στο περιπτέρι την scummvm για το lubuntu και κάηκα. Την πρώτη μέρα έφυγε νεράκι το Beneath a Steel Sky, το Σάββατο ξεκίνησα και έπαιξα ως το μεσημέρι το Full Throttle, το οποίο και μόλις ολοκλήρωσα. Αυτα τα δύο ήταν περισσότερο test μνήμης. Και ήταν δυνατά, καθώς αρκετά καμμένα σημεία, ειδικά στο Full Throttle, τα είχα ξεχάσει. Για το δε Fate of Atlantis που πέρασα για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, δεν υπάρχει κάτι να πω. Αν το ξεκινήσω, θα το τελειώσω μονορούφι λύνοντας τον ΚΑΘΕ γρίφο με ΚΑΘΕ δυνατό τρόπο. Και δεν πρέπει να γίνει αυτό...
Θα περάσω τα Broken Sword και Day of the Tentacle, παρόλο που το δεύτερο επίσης το έχω χιλιοπαίξει και λιώσει.
Ειδικά αυτά της LucasArts, παιχνίδια που δεν ξεπερνούν τα 500ΜΒ (το Fate of Atlantis είναι περίπου 90ΜΒ στην talkie έκδοσή του) κάνουν κομμάτια αυτά που σήμερα αποκαλούνται αριστουργήματα, ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ ζωγραφισμένες στο χέρι pixel pixel, ατμόσφαιρα, εκπληκτικοί γρίφοι και διάλογοι που σε στέλνουν στο δωματιο σου να κλαις απαρηγορητα.
Επισης, σχολιαζαμε με τον Blitzer πόσο θεός είναι ο Mark Hamil, που έχει κάνει το εκπληκτικό voice acting του Adrian Ripburger στο Full Throttle, αλλά και του Joker στα Arkham series, τα οποία όπως έχω ξαναπεί στέλνουν τους αδελφούς Nolan στο δωμάτιο να κλαιν απαρηγόρητοι.