Μάλλον έχεις δίκιο, αν μπορούσες άλλωστε να το καταλάβεις είτε δε θα το έλεγες είτε δε θα παρίστανες ταυτοχρόνως τον έκπληκτο αντι-σεξιστή.
(Παρεμπιπτόντως, αυτό που λες είναι ομοφοβικό και όχι σεξιστικό, check your terminology, Κορνήλιε)
Συμβαίνει το εξής: όταν κράζεις (pun intended!) τους τάδε μπουζουκοποπ στρεητ τύπους, τους κράζεις επειδή "αναπαράγουν με γελοίο τρόπο τα στερεότυπα που προβάλλοντα από την τρασίλα που λέγεται ελληνική ποπ-κουλτούρα ". Όταν θες να κάνεις το ίδιο για γκέι το κάνεις χρησιμοποιώντας έναν χαρακτηρισμό που είναι μειωτικός για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Ώπα, κάτσε, γιατί για τους στρεητ δε χρησιμοποιήσες τέτοιο χαρακτηρισμό; Γιατί όλως τυχαίως τέτοιος χαρακτηρισμός δεν υπάρχει (μη μου συγκρίνεις το 'μάτσο' π.χ. με την βαναυσότητα του 'κραγμένη' ή του 'αδερφάρα' ή δε ξερω γω τι, σε παρακαλώ). Γιατί όπως λέει και το λινκ που έβαλες (δηλαδή για όνομα του χριστού και της παναγίας, εσύ το έδωσες το αναθεματισμενο το λινκ που το λέει), τον κράζεις όχι επειδή υιοθετεί κάποια στερεότυπα αλλά επειδή αυτά τα στερεότυπα είναι υπερβολικά θηλυκά για τα γούστα σου. Κάποιον γκέι που είχε το στυλ ελληναρά μπουζουκόβιο θα τον έλεγες κραγμένη; Μάλλον όχι, αλλά άμα ίσχυαν αυτά που λες έτσι θα έπρεπε να τον λες. Ε λοιπόν, η άποψη "αυτοί παραείναι θηλυπρεπείς, μου φαίνονται γελοίοι" είναι casebook ομοφοβία. Α, και επίσης, και συ γελοίος τους φαίνεσαι αντίστοιχα, μην ανησυχείς.
Γενικά το επιχείρημα "εγώ δεν εννοώ όλους τους Χ αλλά μόνο αυτούς που Υ" είναι της πλάκας. Πρώτον γιατί δεν διαλέγεις εσύ τη σημασία των λέξεων, έχουν βάρος, και όταν χρησιμοποιείς λέξεις που μπορεί να άκουσε κάποιος όταν τον δέρνανε, τότε απλά δίνεις και άλλο βάρος στην αρνητικότητα της λέξης αυτής. Και δεύτερον γιατί πάντα όταν το λες αυτό κάνεις ένα διαχωρισμό ανάμεσα στους καλούς Χ και τους κακούς Χ, δηλαδή λες "εγώ θα σας πω πως να είστε για να είστε οκ", δηλαδή να είστε τόσο Χ ώστε να είστε ανεκτοί, παραπάνω όχι, θα έχουμε πρόβλημα. Βάλε στο Χ ο,τι θες, μετανάστες, γυναίκες, γκέι, αναρχικούς, ο,τι θες. Το ίδιο ακριβώς είναι.
Και εντέλει το κλείνεις όλο αυτό με "χαλαρώστε και βάλτε κάνα κώλο στο σέξιον." Ε, μα είσαι μπετοστοκός, τι να λέμε.