πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...
ξανανοιγω το thread ,,,προς αναζητηση του συμπαθητικου για τα post του Τσονου..........Μηπως ειναι αυτος??http://vlasistsonos.gr/#filter=.about
[IMG][/IMG]
Αμα ασχολειται με γραφιστικη (καπου το δα) και εχει τετοιο site κατι παει λαθος εδω περα.
Η πιθανοτητα να ναι κερκυραιος βεβαια ειναι πιθανη. Ως ατομο με καταγωγη απο κει, ξερω οτι ειναι πολυ κοινο το να υπαρχουν τετοια ατομα.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Μια μερα ο τσονος θα γραψει ενα σεντονι που θα εξηγει πως και γιατι και μετα θα φυγει σε αλλη χωροχρονικη δινη.
Το πιστευω.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."