αυτη την ταινία θα με ενδιεφερε να δω
αυτη την ταινία θα με ενδιεφερε να δω
1) e4, c5
2) Νf3
Προς το παρόν το παλικάρι που έκανε το edit δίνει σε torrent μια χαμηλής ανάλυσης έκδοση (720×576 MP4, περί τα 2GB) και υπόσχεται πως αν πάει καλά το seeding θα ανεβάσει την HD που θα είναι στα 6GB. Εγώ το κατέβασα, έτσι για να υπάρχει, αλλά πέρα από το ότι κράτησε τον Azog (που καταλαβαίνω γιατί το έκανε εφόσον η ιστορία των Thorin, Kili και Fili δε θα μπορούσε να ειπωθεί αλλιώς με βάση το υλικό του Jackson), όλα τα άλλα είναι αυτά που θα έπρεπε να υπάρχουν.
Για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι βέβαια, θα ήταν καλύτερα να περιμένει την extended του τρίτου, καθώς ο Beorn κάνει μια εμφάνιση 10 δευτερολέπτων ως parachuter που ξαμολούν οι Αετοί του Manwe στη μάχη και ρίχνει 3 μπάτσες μόνο...
Last edited by OniBocho; 20-01-2015 at 08:43.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
μετά και το τελευταίο επιβεβαίωσα ότι μια ταινία ήταν αρκετή.
Rock or Nothing
γαμω, σαν αυτιστικος που ειμαι εχω δει την καθε ταινια πανω απο 10 φορες και την τελευταια 2 στο σινεμα. τα γαμησαν ολα προσκυναω. τρου νερντ
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Σε μένα κατέβηκε πολύ γρήγορα, καρφωμένα 1,5 MB/s. Έδωσα το magnet link που προτείνει ο ίδιος.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
ναι μωρε, ας κάνει και αλλο εντιτ με τα εξτρα. Τουλάχιστον τώρα βλεπόταν...
1) e4, c5
2) Νf3
ειδα το τελευταιο. ειναι ΒΑΡΕΤΟ και ΚΑΚΟ
Vielen Dank für alles was mal war