ε τι ρε μλκ ποιος είπε ποτέ "ωραίοι οι genocide ss αλλά να είχαν και λίγο ΦΑΝΚ ρε φίλε όπως οι refused"
ωραία είναι όλα και οι λίστες με τα "καλύτερα" είναι για το χάμμερ
γιατι δεν εχει θρεντ για καθαρσις ρε μπουχεσες ?
γιατί το search είναι για τα πανηγύρια
http://www.electricrequiem.com/forum...4044-Catharsis
άμα κανάς περίεργος τύπος από αυτούς που ακούγαμε reign supreme μέχρι αυχενικού είχε πάρει πρέφα και τη ΔΙΣΚΑΡΑ guilty as charged των bitter end, μόλις βγήκε ο νέος δίσκος τους από deathwish και σκοτώνει εξίσου
Τωρα που ειπες για Reign Supreme αυτοι ηταν να βγαλουν κατι καινουργιο φετος και το χα ξεχασει εντελως. EP ή δισκο, δεν ειμαι σιγουρος.
Τι έχει το search ρε παιδιά, μια χαρά βγαίνει το συγκεκριμένο topic, αρκεί κάποιος να ξέρει να το χρησιμοποιήσει. Αν βάλεις απλά τη λέξη στο simple search, βγάζει όοολα τα topics που περιέχουν τη λέξη έστω και μια φορά, και είναι λογικότατο.
Δεν το παίζω έξυπνος, απλά τυχαίνει σήμερα να έχω αρκετό χρόνο στη διάθεσή μου![]()
Για Christian Mistress δεν βγάζει πάντως πολλά πράγματα και έχω την, λάθος από οτι φαίνεται, εντύπωση πως είχαμε αναφερθεί αρκετά σε αυτούς. Ίσως μόνο στο συγκεκριμένο θρεντ;
Τεσπά, νέο άλμπουμ τον Σεπτέμβριο και πρώτο δείγμα.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Τρελη μπαλα το CM, αντε γιατι το προηγουμενο αλμπουμ ηταν μετριουλι. Ψυχαγωγικο δε λεω, αλλα ως εκει.
Δεν τρελάθηκα να σου πω την αλήθεια, και το προηγούμενο όντως με απαγοήτευσε μετά το καταπληκτικό Agony & Opium.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Και το demo ωραιο ειναι... και το 7". Το Agony ομως ειναι το καλυτερο τους.
Ρε σεις εχει βγει νεο Subterranean Masquerade; Χαμπαρι δε πηρα. Πειτε κανενας αμα το χει ακουσει, ο Zoonchild σιγουρα θα το χει τσεκαρει.
νυσταλαίο
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...