i pio endiaferousa mousiki tou 2015 gia mena. k ol auta tin idia stigmi pou o leviathan vgazei glamour photos k prospathei na piasei ligo ap to feeling tou supervillain outcast. einai mprosta ta PALIKARIA
i pio endiaferousa mousiki tou 2015 gia mena. k ol auta tin idia stigmi pou o leviathan vgazei glamour photos k prospathei na piasei ligo ap to feeling tou supervillain outcast. einai mprosta ta PALIKARIA
Για 2015 Macabre Omen ειναι το νο1 μεχρι στιγμης. Αν και δεν ειναι Ο υπερδισκος, λογικα θα εμφανιστει καποιος στη πορεια. Εχουμε δρομο ακομα.
Χωρίς (ακόμα) να το πολυπιάνω, έχω βάλει πολλές φορές να ακούσω το A Umbra Omega και όσο πάει μ'αρέσει όλο και περισσότερο.
Come early.
αν ημασταν στο 2005 αυτο το θρεντ θα ειχε περιπου 14 σελιδες
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
είναι επειδή δεν εχει απομείνει σχεδόν κανείς μπλακμεταλος εδώ μεσα
1) e4, c5
2) Νf3
έχεις δίκιο, αλλά μπλακμεταλαδες δεν ειναι πλέον.
1) e4, c5
2) Νf3
τι ειναι αυτα που ακουμε ρεεεεεεεε μην ειστε κατσαπλιαδες δωστε βαση και νοιωστε ΤΟ ΜΕΤΑΛ
δεν ακουμε πια μπλακ λεει τι αλλο θ ακουσουμε εδω μεσα θε μου
Μετά από καιρό και αρκετές ακροάσεις, λέω ότι είναι δισκάρα το γαμημένο.
Κάτι με κρατάει και δεν αρχίζω την αποθέωση, να πω εδώ ότι μια λόξα με Dodheimsgard την έχω, αλλά έβγαλε πάλι μουσικές ο Vicotnic.
Σε διάφορες κουβέντες για τον δίσκο ακούγεται ότι είναι λίγο απλωμένος, λίγο ασύνδετος.
Έχει περίεργη και ένα κατιτίς επιτηδευμένη δομή που σε δυσκολεύει λίγο, αλλά δε γαμιέται έχει μέσα riff αρες και τα καλύτερα ίσως φωνητικά Aldrahn.
Τον ακούω μονοκόμματο και στο παρακάτω κομμάτι αισθάνομαι Το Ψύχος.
I don't do drugs. I am drugs.