αυτο δε θα το σχολιασει κανεις?Επίσης, τα ΤΕΙ διαμαρτύρονται για την προωθούμενη ισοτιμία των πτυχίων σχολών πενταετών σπουδών (π.χ. πολυτεχνεία) με μάστερ
αυτο δε θα το σχολιασει κανεις?Επίσης, τα ΤΕΙ διαμαρτύρονται για την προωθούμενη ισοτιμία των πτυχίων σχολών πενταετών σπουδών (π.χ. πολυτεχνεία) με μάστερ
επισης φταινε οι φανταροι-γιατροι για τα σκηνικα στη θηβα και οχι το γεγονος οτι ως απειροι (ουτε αγροτικο δεν εχουν κανει) τους βαζουν να κανουν τη δουλεια που θα επρεπε να κανουν τα στελεχη-γιατροι.
μπραβο ταξιτζη ευφυιεστατη,επιστημονικη αναλυση
νομιζω τελειωσε η αριστερη επαναστα . θεοσχωρεστην
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
πέσανε μολότωφ στο Σύνταγμα λέει...
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Βασικά συμφωνώ. Πούλο. Επικύνδυνοι αναξιόπιστοι και έτοιμοι να βάψουν τα χέρια τους με μπόλικο αίμα ανήμπορων ανθρώπων.
Επίσης επειδή όλοι έχουμε γιαγιάδες και παππούδες με πενιχρές συντάξεις, αν για κάποιο λόγο γίνει οτιδήποτε και τη χάσει θα είναι τιμή μου να κλωτσήσω την καρέκλα κάτω από την κρεμάλα του υπεύθυνου.
Last edited by asimoulis; 01-07-2015 at 21:20.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ξεκίνα από αυτούς που την έκαναν πενιχρή
Αν το βλεπεις ετσι το θεμα, μαθε πως η "ζημια" εχει ηδη γινει. Η χωρα πτωχευσε στο ΔΝΤ και βρισκεται και επισημα πλεον εκτος προγραμματος. Πες πως κερδιζει το ναι και φευγουν απο την Κυριακη ακομη οι ΣΑΝΕΛ, το διπλο νομισμα και την μη αποσυρση των capital controls δεν τα γλιτωνουμε. Η βομβα ηδη εσκασε. Το ερωτημα ειναι "θες αποχωρηση βροντερη να 'χουμε να λεμε ιστοριες και να κανουμε παρελασεις σε καποια χρονια απο τωρα, η "κυβερνηση εθνικης ενοτητας" με κανα γιο τερη χρυσου πρωθυπουργο να χωνει μνημονιαρες με διπλο νομισμα απο κατω και ευρωπαιους μαφιοζους να κοκορευονται πως επικρατησε η λογικη και αλλες τετοιες cringeworthy μαλακιες?"
Γενικα ευθυνες εχει συσσωμο το πολιτικο συστημα της συγχρονης Ελλαδας που τα πραγματα εφτασαν εδω που εφτασαν, κανεις δεν ειναι αθωος, κανεις δεν ειναι καλος και σωστος, και Σαμαρας να ειχε κερδισει τον Γεναρη οι συνταξεις της γιαγιας σου και της γιαγιας μου παλι μισες θα ειχαν μεινει με τον ενα η με τον αλλο τροπο.
Last edited by Aleister; 02-07-2015 at 06:40.
^ Τι λες μωρε, εχουν πει γυρω στις 10000 φορες ο Σοημπλε, ο Νταησελμπλουμ και ολα τα υπολοιπα σιχαματα οτι το οτι εχασε την προθεσμια η Ελλαδα δε σημαινει πως δε μπορει να υπαρξει παραταση της προθεσμιας, σημαινει απλα οτι ειμαστε "κακοπληρωτες", το οποιο βασικα μεταφραζεται σε "θα μας γαμησουν το κερατο με ακομα χειροτερη και απανθρωπη μνημονιακη συμφωνια" κι οχι διπλο νομισμα, κλειστες τραπεζες για παντα και γκοτζιλα που τρεφεται με χρημα στο Συνταγμα μεχρι να πεθανει κι ο τελευταιος βρωμιαρης Ελληνας (αν και πολυ θα το θελαν).
Αν και οφφ τοπικ στο παρον τοπικ, ειναι πλεον νομιζω ξεκαθαρο πως το παιχνιδι θα καταληξει με τον εναν ή τον αλλον τροπο σε οσο το δυνατον χειροτερα μετρα για την Ελλαδα, ειτε στην κυβερνηση ειναι ο Τσιπρας ειτε οποιοσδηποτε αλλος. Κι εχεις τους αλλους να πανηγυριζουν την Ευρωπαρα. Καμια ελπιδα.
Διπλο νομισμα υπαρχει περιπτωση να το γλιτωσουμε, αλλα περιορισμος κινησης ελεγχου κεφαλαιων απαξ και μπει βγαινει δυσκολα. Το οριο αναληψης θα αυξανεται σταδιακα για μηνες η και χρονια μεχρι να επιστρεψουν τα πραγαμτα στο κανονικο.
Πως μπορεις να πιστευεις Σοιμπλε και τον sith μαθητευομενο του lol.