on topic:
φρέσκο μεγάλο άγριο λαυράκι (περίπου 750gr), 1 μέρα στο ψυγείο μέσα σε ελαιόλαδο και γεμισμένο με κρεμμύδι και σκόρδο. λίγη ώρα πριν τη σχάρα, προσθήκη αλατιού, φρεσκοτριμμένου πιπεριού και φρέσκων μυρωδικών (ρίγανη και δενδρολίβανο κατευθείαν από την αυλή). ράψιμο όλων μέσα στο ψάρι.


λαδωμένη σχάρα σε δυνατή φωτιά μαζί με τα λαχανικά για δέκα λεπτά:


άλλα δέκα λεπτά από την άλλη πλευρά:


ξερή ρίγανη και λεμόνι


χωριάτικη, φάβα από φακές και τσίπουρο - κρασί