Δεν κατάλαβα τι έγινε τελικά.
Ήταν εκείνο το milisecond κατά το οποίο συνυπήρξαν και οι 2 φάσεις (fml & mlr) και έφτασα ένα βήμα πιο κοντά στο Νόημα της Ύπαρξης.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
δυισμός και κβαντική υπέρθεση
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Να σου πω, αγαπητό ηαρ. Μου χαρίζουν ένα κρεβάτι χειροποίητο, σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι μου, το οποίο όμως δε λύνεται. Είναι ουσιαστικά σαν μια μεγάλη παλέτα 1,30x2, με βαριές μασίφ τάβλες, η οποία πρέπει να κατέβει από τον δεύτερο, να μεταφερθεί τα 300 μέτρα, και να ανέβει στον τέταρτο. Από εμένα και ένα άτομο, δεν κουβαλιέται, χρειάζονται δυο στιβαροί άντρες. Δεν έχω λύσει ακόμα το θέμα της μεταφοράς, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος από εδώ στο κουβάλημα. Κι αν έχετε και καμιά ιδέα για τη μεταφορά, πέραν της μεταφορικής, ρίχτε την.
Α, επίσης, έχω μια κάρτα ανανέωσης wind mobile internet των 10ευ που μου είναι άχρηστη. Αν τη θέλει κάποιος, να του στείλω το πιν.
αν δεν έχει προσφερθεί κάποιος μέχρι την τετάρτη και το σπίτι σου βολεύει, το συζητάμε
αμοιβή μου ένα κιλό τσίπουρο
Rock or Nothing
και γω βοηθαω αρκει να βολευει η ωρα
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ακριβος ο raven lord αλλα πληρωνεις τα μπρατσα με τοσο μονοζυγο οποτε δικαιο![]()
1,5 μήνα ακόμα -τουλάχιστον- που δεν κάνει να σηκώσω βάρη![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εχει να προτεινει κανεις κανα καλο οφθαλμιατρο κοντα Κυψελη ή εστω κέντρο;
μου χαλασε ο ενας φακος επαφης και θελω να παω να τον αλλαξω.
ευχαριστω.
Μεγαρο Μουσικης - Αρχιμανδρίτου (ή Αρχιμανδρίτη δεν ειμαι σίγουρη) Ευγενια
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Σε αυτό το μιξεράκι του καφέ, έσπασε η πλαστική στρόγγυλη απόλιξη που έχει το μίξερ, ξέρει κανείς που βρίσκουμε ανταλλακτικό;
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
οχι
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"