He's back ξεκάθαρα
φτου φτου σκόρδα
He's back ξεκάθαρα
φτου φτου σκόρδα
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
May 7th 1989 - Michael Jordan hits "The Shot" to defeat the Cavs in the NBA Playoffs.
May 8th, 2015 - Derrick Rose banks in a game winning shot to defeat the Cavs in the NBA Playoffs.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
thug life
Licenced to Chill.
Μήπως στο χθεσινό ήταν υπερβολιά πολύ εξώφθαλμα, πάλι όχι;
Back to 2002...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Δεν έχω χρόνο για πολύ σχολιασμό δυστηχώς αλλά έχω να επισημάνω, μιας και για μαζοχιστικούς λόγους έχω δει πάνω από 20 ματς των ροκετς φέτος, ότι αυτή την ομάδα πρέπει να βρούνε τρόπο να την πετάξουν έχω από το πρωτάθλημα.Ειλικρινά το χειρότερο μπάσκετ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
O McHale ήταν λίγος σαν παίχτης κι ακόμα λιγότερος σαν προπονητής. Όντως, παίζουν εντυπωσιακά άσχημο μπάσκετ, αν και στο ξεκίνημα του ματς που κατέληξε σε blow-out από τους Clippers, υπήρχαν πολλές α λα All Star Game στιγμές.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Μην υπερβαλλετε, η ομαδα που τερματισε δευτερη σε αυτην τη Δυση δε γινεται να παιζει κακο μπασκετ (και δεν παιζει).
Απλα ετυχε να πεσει πανω στην πιο φορμαρισμενη ομαδα του ΝΒΑ αυτη τη στιγμη, και εδω και 2 μηνες, τους Κλιπερς.
Ευτυχως σημερα ηρθαν λιγο στα ισα τους τα ζευγαρια, γιατι ουτε στον χειροτερο μου εχθρο δε θα ευχομουν να ειναι Μεμφις - Ουοσινγκτον - Κλιπερς - Κληβλαν η τετραδα. Ας ελπισουμε οτι θα περασουν Ατλαντα και Γκολντεν Στεητ τελικα. Και φυσικα πανω απο ολα να κερδισει το Σικαγο σημερα, αν και δυσκολα τα πραγματα.... χαθηκε τεραστια ευκαιρια χθες.
O McHale ήταν λίγος σαν παίχτης σε ποιο άθλημα;
Rock or Nothing
Σε ένα άθλημα που τα κάστανα από τη φωτιά τα έβγαζαν άλλοι στην ομάδα του και αυτός ήταν καλός για το ξύλο και το getting under the skin των αντιπάλων. Εδώ πήρε μέρος στο fantasy draft με τους καλύτερους 50 παίχτες όλων των εποχών και διάλεγε μόνο παίχτες των Celtics
Fixxxer, βγήκαν δεύτεροι γιατί ο μούσιας έπαιζε απίστευτα ο άνθρωπος και τους πήγε καροτσάκι. Εννοείται πως υπήρχαν ΟΜΑΔΕΣ που άξιζαν τη δεύτερη θέση σε αυτή τη Δύση.
Lord Lucifer Morningstar
Opos eidame stin kanoniki sezon, sti deuteri thesi mporousan na einai 4 omades: Spurs, Rockets, Clippers, Memphis
Golden State eixan kleidosei 1
Portland 4
Dallas 7
Oklahoma/Pelicans 8
Apo kei kai pera, oi Rockets paizoun se diastimata POLY KALO mpasket, asxeta an den einai tou goustou sou.
Ki emena de mou aresei to mpasket pou paizoun oi Memphis, alla tous paradexomai.
Ειπα να μη μιλησω για τα αισχη του 4ου παιχνιδιου που ηταν σωρηδον αναποδα φαουλ με αποτελεσμα να εκτελεσουν 26 βολες οι Καβαλιερς και 12* οι Μπουλς, αλλα σημερα δε θα το βουλωσω ωστε να προσπαθησω να ειμαι politically correct και επειδη στο ΝΒΑ δε γινονται τετοιαΗ φαση που γινεται στο 73-83 με τον Ντελαβεντοβα να κλειδωνει τα ποδια του Γκιψον (αφου του εχει κανει 3 φαουλ μεχρι να φτασουν κοντα στο καλαθι) και τελικα τον Γκιψον να αποβαλλεται, με εκανε να αηδιασω τοσο πολυ που πλεον δε με νοιαζει καν που λογικα αποκλειονται οι Μπουλς. Το αποτελεσμα, να εκτοξευθει η διαφορα στους 17 και να μην εχουν Γκιψον οι Μπουλς για ολη την τεταρτη περιοδο, ενω σε ολο το ματς τα σφυριγματα ηταν προκλητικα για μια ακομα φορα.
Ε αντε γαμηθειτε σιχαματα, ελπιζω να σας ξεφτιλισουν στον τελικο οποια ομαδα περασει απο Δυση.
*(12 βολες ρε μλκ αν ειναι δυνατον, δηλαδη σε 48 λεπτα ματς με πολλα φαουλ και νευρα και ενταση μεταξυ Σικαγο και Κληβλαν, κατα καποιο τροπο οι Καβαλιερς επαιξαν δηλαδη ΤΟΣΟ γαματη αμυνα που εκαναν μονο ΕΞΙ φαουλ πανω σε προσπαθειες για σουτ, και ουτε καν, αφου καποια ηταν στο bonus)
Eντάξει, έχει ακόμα για να πεις ότι αποκλείονται οι Μπουλς.
Έπαιζαν χωρίς Πάου σήμερα και αποβλήθηκε 100% άδικα και ο Ταζ, αλλά και πάλι ήταν στο καλάθι το παιχνίδι στο τέλος.
Θα γυρίσει στο Σικάγο η σειρά και αν εκεί με Λεμπρόν και Κyrie που πονάνε γίνει κανένα +15 τελικό σκορ, δεν είναι καθόλου απίθανο να επιστρέψουν στο Κλίβελαντ και να σπάσει ξανά η έδρα.
Τραγική η αποβολή όμως, ισχύει.