Page 50 of 54 FirstFirst ... 404849505152 ... LastLast
Results 736 to 750 of 807

Thread: Τουτού.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Θέλω απλά να εξομολογηθώ εδώ ότι εκείνο το VW Corrado G60 (σταμάτησε το '95) ήταν η μεγαλύτερη αυτοκινητιστική μου αγάπη έβερ και έψαχνα χρόνια (απ'όταν ήμουν Αγγλία ακόμα) να αποκτήσω ένα. Είχα αγοράσει μέχρι και το Haynes manual του, τόσο σίγουρος ήμουν. Τελικά όταν είχα την άνεση να πάρω ό,τι θέλω, προτίμησα να μην ξοδέψω τόσα λεφτά σε κάτι παλαιότερης τεχνολογίας και πιθανότατα ξεσκισμένο. Ίσως μαλακωδώς... Ποτέ δεν είχα ανάλογο ιαπωνικό απωθημένο.
    Life begins at 45°.

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Περίμενε τη σιχαμένη να το βγάλει, όταν σταματήσει να πουλάει το απαράδεκτο Scirocco.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    Θέλω απλά να εξομολογηθώ εδώ ότι εκείνο το VW Corrado G60 (σταμάτησε το '95) ήταν η μεγαλύτερη αυτοκινητιστική μου αγάπη έβερ και έψαχνα χρόνια (απ'όταν ήμουν Αγγλία ακόμα) να αποκτήσω ένα. Είχα αγοράσει μέχρι και το Haynes manual του, τόσο σίγουρος ήμουν. Τελικά όταν είχα την άνεση να πάρω ό,τι θέλω, προτίμησα να μην ξοδέψω τόσα λεφτά σε κάτι παλαιότερης τεχνολογίας και πιθανότατα ξεσκισμένο. Ίσως μαλακωδώς... Ποτέ δεν είχα ανάλογο ιαπωνικό απωθημένο.
    καταρχάς, πινκ.

όταν ήμουν 17, ο αδερφός του θείου μου είχε ένα vw polo gt του '88 με διπλά καρμπυρατέρ Weber και ανοξείδωτη εξάτμιση. έκανε έναν ήχο...

όποτε τύχαινε και βρισκόμασταν όλη η φαμίλια στο χωριό είτε για πάσχα ή καθαρά δευτέρα ή κανά τριήμερο πάντα του ζητούσα να πάμε καμιά βόλτα και πάντα πηγαίναμε σε κάποιον ερημικό επαρχιακό δρόμο και μου το έδινε. ένα χρόνο προσπαθούσα να πείσω τους γονείς μου να μου το πάρουν σαν πρώτο αυτοκίνητο όταν έμαθα οτι ήθελε να το πουλήσει γιατί μόλις είχαν κάνει παιδί και ήθελε κάτι πιο οικογενειακό. είχα αρρωστήσει. τελικά κατέληξα με ένα fiat uno 1.1 με 55 ολόκληρα αλόγατα.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Mujahideen Taliban's Avatar

http://www.carthrottle.com/post/10-r...-civic-type-r/

Αισθανομαι τοσο onibocho αυτη τη στιγμη

Onibocho no offense ρε.
    "Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."

None taken! Μας έφτιαξες πρωινιάτικα. Τα πράγματα είναι απλά, όταν η Honda αποφασίσει να ενσωματώσει κάτι στα αυτοκίνητά της, απλά είναι ό,τι καλύτερο. Ο καλύτερος Diesel κινητήρας (κι ας κράζουν οι ευρωφίλοι ότι "άργησε") και ο πρώτος μαμά-turbo κινητήρας που τα ξεκωλιάζει όλα.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Mazikeen Krux's Avatar

@taliban
    είναι αμαξάρα το καινούριο civic type-r. πολύ πάνω από την κατηγορία του. το έχω πει και παραπάνω.

@onibocho
    όντως ο 1.6d με τα 120hp είναι από τους καλύτερους diesel αυτή τη στιγμή. εξαρτάται πως κρίνεις το καλυτερο φυσικά. δεν έχει την χαμηλότερη κατανάλωση, δεν έχει την μεγαλύτερη ροπή, έχει την πιο υψηλή ιπποδύναμη (και μάλλον εκεί στηρίζεις το "καλύτερο"). ξεχνάμε (μάλλον σκοπίμως) επίσης να πούμε οτι το civic είναι το ακριβότερο της κατηγορίας του με τις αντίστοιχες εκδόσεις να ξεπερνούν σε τιμή ακόμα και αυτές των γερμανικών.
    όπως και να έχει πάντως δεν είναι ο κινητήρας που έκλεψε τα φώτα πέρσι αλλά ο ford ecoboost του 1.0L που ανέφερε παραπάνω και ο πλίτσερ.

εδιτ.
    και για να γίνω και εγώ λίγο όνιμπότσο

https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/

ψάξτε να βρείτε το πρώτο honda. για να μην σκρολάρετε μέχρι αύριο είναι στην θέση 93
    Last edited by Krux; 06-03-2015 at 09:41.
    I'll bury you in your god's fucked garden

top 4 nissan, top 6 viper , top 7lexus (toyota).

Ας ειναι καλα η porsche που το κραταει αληθινο χαχαχαχα
    "Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."

Καλύτερος, ειδικά όταν μιλάμε για Ιαπωνικό προϊόν, είναι αυτός που αποδίδει καλύτερα, βγάζει τα λιγότερα προβλήματα και πληροί τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Ο κινητήρας της Honda δεν έχει μόνο τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη, αλλά νομίζω πως έχει και τη μεγαλύτερη ροπή στο φάσμα των στροφών που δουλεύει. Για το κατά πόσο βγάζει προβλήματα ή όχι, είναι νωρίς ακόμα γιατί φοριέται κάτι παραπάνω από ένα χρόνο τώρα, αλλά συζητώντας αυτό συγκεκριμένα με άνθρωπο της δουλειάς αυτής, το επιβεβαιώνει προς το παρόν. Η κατανάλωσή του, είναι σχετική με το βάρος και τη γεωμετρία του οχήματος. Τον ίδιο κινητήρα φοράει το CiviC, το CR-V, το Civic Tourer και λογικά τον ίδιο θα φοράει και το HR-V.

Η κατανάλωση και η εκπομπή ρύπων είναι διαφορετική σε ΚΑΘΕ ένα από αυτά τα μοντέλα και μάλιστα να διαφέρει ανάλογα και με την έκδοση και τον εξοπλισμό της (μέγεθος ζάντας, βάρος οχήματος κτλ). Χαρακτηριστικά, το CiviC Tourer που ήθελα να πάρω (κλαψ, κλαψ) βγαίνει με δύο επίπεδα εξοπλισμού, το πλούσιο εκ των οποίων (η έκδοση Sport, αν δεν κάνω λάθος) να πληρώνει τέλη για τα 102 γραμμάρια που εκπέμπει και να έχει ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση (0,1 του λίτρου) και την έκδοση comfort, να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Αμφότερα τα οχήματα βέβαια, με τις αντίστοιχες εκδόσεις του απλού Civic, είχαν ελάχιστα μεγαλύτερη κατανάλωση και ελάχιστα αυξημένη εκπομπή ρύπων. Η κατανάλωση πάντως της βασικής έκδοσης του CiviC είναι πολύ χαμηλή για την απόδοσή του κινητήρα και του οχήματος γενικότερα.

Την τιμή του δεν τη λησμονούμε, τουλάχιστον όχι εγώ. Αλλά καλό θα είναι να μην ξεχνάμε και τις πουστιές των ευρωπαίων απέναντι στους Ιάπωνες (κυρίως της Honda και της Subaru), που ανεβάζουν τις τιμές των αυτοκινήτων τους και σε μια χώρα σαν την ελλάδα, τις εκτοξεύουν.

Ο κινητήρας της Ford στα χαρτιά είναι πολύ καλός. Θα τον κρίνουμε σε βάθος χρόνου, γιατί κακά τα ψέμματα, είναι ένας πολύ στρεσαρισμένος μικρούλης χιλιάρης.

ΥΓ. Παραδεχτείτε το, όλοι θέλετε να γίνετε λίγο OniBocho!

Lord Lucifer Morningstar

Ο Ορφέας πλέον ξεχωρίζει σήματα και βλέποντας στο δρόμο αυτοκίνητα, ειδικά όταν είμαστε βόλτα με τα πόδια, λέει "πεζώ, όπελ, φοντ, ντουντάι". Σε φάσεις, τους μιλάει κιόλας. Για παράδειγμα "γεια σου όπελ, μπάι μπάι πεζώ" και άλλα τέτοια. Το καλύτερο όμως είναι ότι όταν βλέπει Honda λέει απευθείας "ατοκίτητο"

Το παιδί ξεχωρίζει ήδη τα αυτοκίνητα από την πλέμπα!

ΜΛΡ

Lord Lucifer Morningstar

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

όταν ακούει "μαλάκα" λέει "μπαμπα σε φωνάζουν!" ;

σε άλλα νέα, θεωρείς πλεμπα ο,τιδηποτε εκτός honda
    Vielen Dank für alles was mal war

δεν είναι νέο, φαίνεται και στα προηγούμενα ποστ μου στο παρόν θρεντ. εκτός αν είσαι κολλημένος στόκος () και δεν μπορείς να το πιάσεις.

όσο για την ερώτησή σου, όχι γιατί έχει μάθει να σας ξεχωρίζει εσάς τους πραγματικούς μαλάκες.

Lord Lucifer Morningstar

ε ρε μη μπλεκεται το παιδακι. κριμα ειναι.

Νομίζω πρώτο ποστ στο thread. Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά ενός ιχ (επειδή είναι η πρώτη επαφή με δικό μου αμάξι θα ναι μεταχειρισμένο), κυρίως για τις εξης χρήσεις:
    - ταξίδια από εδώ και από εκεί, διαδρομές εκτός πόλης, προς χαλκιδική κυρίως
    - εντός πόλης δε θα μου είναι απαραίτητο, εκτός από έκτακτες περιπτώσεις, καθώς οι μετακινήσεις γίνονται κατά κύριο λόγο με λεωφορείο

Επειδής είμαι άσχετος με τα τουτού, έβαλα ένα φίλο (και τον πατέρα του) να κάνουν ιντερνετικό ψακτήρι και μου στείλαν αυτό το opel corsa. Από βδομάδα θα πάω να το τσεκάρω με 1-2 φίλους, που έχουν μια γνώμη περισσότερη από μενα, αλλά πείτε και εσείς αν ξέρετε τι πρέπει να προσέξω/ουμε.

Επίσης, επειδή θα με ενδιέφερε να δω και κάποια ακόμα πριν καταλήξω, αν έχετε κάτι κατά νου, προτείνετε οτιδήποτε έως 5-6 χιλιάρικα.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εχω οπελ κορσα 1200
    Όντως κάποιοι λένε ότι θα ήταν καλύτερο το 1400 , εγώ τα ακούω βερεσέ
    Αν το αγαπάς και του φερθείς όπως πρέπει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Tags for this Thread