Art, έχεις πμ.
Art, έχεις πμ.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ας το βάλουμε κ εδώ
για black sword μιλάμεOfficial CD out on 20/4/2015 by Eat Metal Records
Rock or Nothing
gia to neo sacral rage pou skizei kwloi eipame?
k apo tin cruz del sur e
Μεγάλο έπος ρε! Τίγκα metal. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι τα μέλη της μπάντας είναι αρρωστάκια με τη φάση και ότι, επίσης, διαθέτουν μια πληθώρα ακουσμάτων. Δεν κουτσοάκουσαν το Killers ή το Night of the Blade και είπαν «Wow! Πάμε στο προβάδικο να παίξουμε heavy metal!!`1!», όπως συμβαίνει με πολλές μπάντες του καιρού μας. Προσωπικά, στο μέλλον από τους Sacral Rage θα ήθελα να επιμείνουν λίγο στον τομέα των riff, εκεί νομίζω ότι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμα καλύτερα. Στους υπόλοιπους τομείς, το αποτέλεσμα είναι ήδη top-notch (όπως διαβάζαμε παλιά στα φανζίν).
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Εμένα πάλι μου φαίνεται πως έχουν ρίξει τόνους δουλειά στα ριφφς τα οποία μου αρέσουν πολύ. Ο τραγουδιστής κάπου με χάνει. Πολύ μονότονες οι κορόνες και το ύφος του γενικά. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα βέβαια, ταιριάζει αρκετά με το ρομποτικό-transcendence Prog/power που παίζουν.
Συμπαθές το κομμάτι του βίντεο, με τα φωνητικά στο όριο της κλίμακας Ιταλικου μεταλοκιτς. θ ρίξω μερικές ακροάσεις και στα υπόλοιπα
1) e4, c5
2) Νf3
Στα τρια κομματια που εχει στο τουμπ το παιξιμο στα εγχορδα ειναι οντως πολυ δουλεμενο. Δεν ειναι ωστοσο ιδιαιτερα εμπνευσμενο. Τα φωνητικα ασχημα. Το προβλημα με τις μπαντες που προσπαθουν να μοιασουν σε χελσταρ και γενικα στο κοντοβελονιστικο τεξανομεταλ που αγαπα να κρυβει τις μελωδιες του, ειναι οτι, αν δεν εισαι εξισου εμπνευσμενος, οση δουλεια και να ριξεις, σε ενα ταταρτο θα εχεις προκαλεσει πονοκεφαλο.
αυτή η καλογιαλυσμένη παραγωγή μόνο εμένα ενοχλεί;
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Δυστυχως ειμαι με σφηνοτουβλακι σ αυτο.. εχουν μερικα ωραια σημεια, αλλα οκ.. απεχει πολυ απ το να το πω δισκαρα.
Έχει και σοβαρή μπάντα (όχι Sacral Rage, τους Παροξυσμός).
Άβυσσος...
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Εχει κι αλλες σοβαρες, το Atonement Ritual συγκεκριμενα το εχω ψηλα. Αλλα Sacral, δεν ξερω. Ειμαι βεβαια απαιτητικος με τα καινουργια ατσαλια, κατι πρεπει να ναι πραγματικα δυνατο για να μου κανει κλικ (εδω Enforcer δε μου κανουν καμια τρελη εντυπωση που ολοι ψοφανε για παρτη τους).
2011. dio tipoi pou tha mporousan na nai oi big business se proxwrimeni efiveia. sapioparagwgi. arrwsto. KANADAS