Page 39 of 68 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 1014

Thread: Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα

δήθεν asimoulis's Avatar

Quote Originally Posted by cromags View Post
    Μια πιο comme il faut διατύπωση θα ήταν ότι με έξοδο από την ΕΕ δεν μας δεσμεύει το Δουβλίνο.
    Και το επόμενο δευτερόλεπτο ούτε αυτούς θα δεσμεύει η Σένγκεν ή οτιδήποτε. Πάντως οκ, το σβησα γιατί λέω δε γαμιέται, μπορεί να είναι τόσο χαζός που να πιστεύει πραγματικά ότι τέτοιου είδους "απειλές" θα βοηθήσουν την ελληνική πλευρά στη διαπραγμάτευση. Οπότε ας δώσουμε λίγο χρόνο να ξεδιπλωθεί η στρατηγική.
    Last edited by asimoulis; 07-03-2015 at 14:10.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Φυσικά και θα βοηθήσουν. Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Από τη μία 100 φορές αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη κάτι τέτοια. Ο Κοτζιάς είναι ιδιοφυία και είναι ο πρώτος ΥΠΕΞ που έθεσε 2-3 ζητήματα.

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Φυσικά και θα βοηθήσουν. Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Από τη μία 100 φορές αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη κάτι τέτοια. Ο Κοτζιάς είναι ιδιοφυία και είναι ο πρώτος ΥΠΕΞ που έθεσε 2-3 ζητήματα.
    Έξυπνος μου φαίνεται κι εμένα ο Κοτζιάς αλλά όχι και ιδιοφυία βρε στάμ

Senior Member cromags's Avatar

Αν βοηθάει κάπου είναι να δημιουργείς συμπάθειες σε δεξιούς ψηφοφόρους και τη χα. Οκ λένε ότι έπαιξε σε γερμανικά μμε οπότε ο σκοπός είναι να δημιουργήσεις κλίμα καλλιεργώντας το φόβο όπως ο σαμαράς και να κάνουν πίσω στη διαπραγμάτευση?

δήθεν asimoulis's Avatar

Θα δούμε αν είναι έξυπνος ή οτιδήποτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Οι δεξιοί ευρωσκεπτικιστές τρίβουν τα χέρια τους στην προοπτική να κλείσουν τα σύνορα στην ελλάδα ή οτιδήποτε τέτοια υφής. Μη μου πείτε τώρα δεν γίνεται, όλα γίνονται. Αισθήματα ρήξης παίζουν σε όλη την ευρώπη δεν είναι ελληνικό προνόμιο.

Αυτή η θεώρηση του κακού παιδιού που θα πλακώσει τα ευρωφλωράκια στις φάπες καλό είναι να μην το καλλιεργούμε γιατί μπορεί να βρεθεί το κακό παιδί σακατεμένο σε κανένα χαντάκι όχι από τους κάθε λογής ντάισελμπλουμ αλλά από ενδεχόμενες ακροδεξιές ευρωσκεπτικιστικές κυβερνήσεις. Δεν βρίσκω καθόλου αριστερό ή προοδευτικό να δίνεις πατήματα σ'αυτούς.

Λύση; Ας εξηγήσει ο Κοτζιάς ότι χρειάζεται να δωθούν πολλαπλάσια κονδύλια στις χώρες υποδοχής βραχυπρόθεσμα και μακρυπρόθεσμα συμφωνημένες από όλους αλλαγές στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Επίσης αυτό το αν όχι εμείς οι ναζί δεν μου λέει κάτι, ε βάλτους βαθιά μέσα στη φυλακή έχεις όλο το πολιτικό σύστημα από πίσω. Η θα γεμίσουμε τζιχαντιστές, ε πάρε τα μέτρα σου αν δεν μπορείς να ελέγξεις την επικράτεια σου παράτα το φύγε ασε κάποιον να το κάνει.
    Last edited by asimoulis; 07-03-2015 at 17:28.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Senior Member electra's Avatar

Η δήλωση Κοτζιά έγινε στο πλαίσιο άτυπης συνάντησης ΥΠΕΞ στην οποία πραγματεύεται η διαδικασία αναθεώρησης της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας καθώς και η αναθεώρηση της Στρατηγικής Ασφαλείας της Ε.Ε. Θέτουν το γεωστρατηγικό παράγοντα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης και καλά κάνουν. Θέλω να δω πλάνα από τη δήλωση γιατί η μονταζιέρα δε βοηθάει.
    Σε άλλα νέα, δε ζητάμε τη δόση αλλά αύξηση στο όριο έκδοσης εντόκων γραμματίων, κάτι που είχε δοθεί το 2012 στην ελληνική κυβέρνηση όταν δεν είχε πάρει τη δόση. Αλλά η ΕΚΤ δεν είναι πολιτικός οργανισμός και εμείς εκβιάζουμε τη Γερμανία.
    http://www.athensvoice.gr/article/%C...B1%CE%B9%C2%BB =εθελοδουλία

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

δήθεν asimoulis's Avatar

Spoiler

Senior Member cromags's Avatar

Φήμες ότι αφορμή για τις διαδηλώσεις σε Κολωνία και Βούπερταλ εναντίον των Σαλαφιστών ήταν οι δηλώσεις Καμμένου δεν επιβεβαιώνονται
    Spoiler

Senior Member freak brother's Avatar

50 μερες για την ολοκληρωση του προγραμματος θεσσαλονικης κουφαλες !! χεητερζ γκονα χεητ !
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Otaku

χτες το βραδυ σε συνεντευξη του σε γερμανικο καναλι ο βαρουφ ισχυριστηκε πως αυτο το βιντεο ειναι προιον photoshop (η σκηνη με το δαχτυλο)

εχει φθαρει παρα πολυ νομιζω και μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, τον βλεπω να οδηγειται σε παραιτηση αργα η γρηγορα

οι κινησεις του αν και πανε για καλο (πχ φωτογραφηση με την οικογενεια κατω απο ακροπολη για να αναδειξει την ομορφια της αθηνας για τουριστες) γυρνανε ολες μπουμερανγκ

Senior Member atom_smasher's Avatar

εννοείς ότι έχει δεχθεί την περισσότερη πίεση σε όλα τα επίπεδα και η προσπάθεια να φθαρεί και να τον βγάλουν απ την μέση είναι ηλιθιου φαεινότερη. Απο κει και πέρα όταν κρίνουν ότι έδωσε ότι εδωσε θα γίνει αλλαγή. Αλλά προτιμώ να τον κρίνω στο τέλος της προσπάθειας. Άλλωστε υπάρχουν και πιο σημαντικά θέματα απο μια φωτογράφηση
    1) e4, c5
    2) Νf3

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Quote Originally Posted by Aleister View Post
    οι κινησεις του αν και πανε για καλο (πχ φωτογραφηση με την οικογενεια κατω απο ακροπολη για να αναδειξει την ομορφια της αθηνας για τουριστες) γυρνανε ολες μπουμερανγκ
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Senior Member electra's Avatar

http://www.thepressproject.net/artic...ble-for-Greece
    Με προτροπή Γερούν πάμε δυνατά για bank run.
    Συνεχίζεται προκλητικά η υπονόμευση.
    Πόσο άμεσα θα τους ρίξουν;

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Quote Originally Posted by electra View Post
    http://www.thepressproject.net/artic...ble-for-Greece
    Με προτροπή Γερούν πάμε δυνατά για bank run.
    Συνεχίζεται προκλητικά η υπονόμευση.
    Πόσο άμεσα θα τους ρίξουν;
    Δεν είναι απίθανο. Απ' όσο φάνηκε το γλιτώσαμε τελευταία στιγμή πριν λίγο καιρό.