Παρακαλώ διαβάστε με προσοχή:
Το πετάλι αυτό αγοράστηκε πριν κάποια χρόνια και ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ο ήχος του. Για την ακρίβεια ήταν μοντέρνος για τα γούστα μου. Αργά ή γρήγορα θα το άφηνα στην άκρη. Όμως υπάρχει ένα προβληματάκι και δώστε προσοχή. Σε κάποια φάση το είχα δανείσει σε μια μπάντα (ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε) για ηχογραφήσεις και το πετάλι γύρισε χαλασμένο. Στην αρχή το led του ήταν μόνιμα αναμμένο είτε το πετάλι ήταν ανοιχτό, είτε όχι. Ο ήχος ήταν ο ίδιος. Σε μια πρόβα όμως το πετάλι τα φτυσε. Το πήγα για επισκευή αλλα επειδή ο μάστορας ήταν λίγο μαλακάκος και μου έβγαλε την πίστη και επειδή έτσι κι αλλιώς από ήχο δεν με ικανοποιούσε, αγόρασα κάτι άλλο. Παρ' όλα αυτά όταν εν τέλει το πήρα πίσω, το πετάλι δούλεψε. Δεν συνέχισα όμως να το χρησιμοποιώ, απλά το κάρφωσα και τσέκαρα ότι όντως δουλεύει. Είναι στην αποθήκη 2 χρόνια περίπου και έπεσα χθες πάνω του.
Για τους λόγους αυτούς το δίνω για ένα συμβολικό ποσό, ας πούμε 20 ευρώ. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δουλέψει ως εκ τούτου παίρνετε τα ρίσκα σας γι αυτό και η συμβολική του τιμή (το είχα πάρει 180 ευρώ εγώ από το Νάκα). Αν το πάρει Αθηναίος, ο Νάκας έχει τμήμα επισκευών κάπου εκεί κοντά ( Παιανία; ) οπότε αν το πετάλι συνεχίζει να έχει θέμα μπορείτε να το επισκευάσετε. Υποθέτω ότι αυτοί που το δανείστηκαν από εμένα του κάρφωσαν "ανάποδο" τροφοδοτικό, κάτι τέτοιο μου είπε και ο μάστρορας ότι έγινε. Αν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος, θα το βάλω λίγο να παίξει και θα σας πω τι γίνεται.
ΥΓ: Παρακαλούνται τυχόν αναγνώστες μη μέλη του ER που συνήθως κάνουν εγγραφή όταν βλέπουν μια καλή αγγελία, να έχουν υπ' όψιν ότι θα προτιμηθούν χρήστες του ER αν ενδιαφερθούν.