Last edited by KoiliaSamprela; 27-02-2015 at 08:50. Reason: γιατι admin
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Last edited by KoiliaSamprela; 27-02-2015 at 08:50. Reason: γιατι admin
Παντα ενημερωμενος ο τσονος![]()
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
έσβησα ότι εχει με βυζιά και κώλους , δεν θα εξηγήσω γιατί .... θα έπρεπε να σας κόβει.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ξανανοιγει η ΕΡΤ και με αυξημενο τέλος στη ΔΕΗ λεει γιατι αλλιώς δε βγαίνει... Κατα τα αλλα θα παρει τα λεφτα απο τους ολιγαρχες...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
BILD: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩ»
Να ορίστε, μετά από τόσο κράξιμο υιοθέτησαν οι άνθρωποι γραμμή Λαφαζάνη. Τελικά ίσως είναι καλύτερο για όλους.
Σε άλλα νέα:
Ισχυρό… ρήγμα στο ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλο ποσοστό στήριξε το «όχι» στη συμφωνία του Eurogroup
Για πείτε, υπάρχει effectively κυβέρνηση αυτή τη στιγμή; Πρέπει η συμφωνία να κατέβει στη βουλή;
Last edited by asimoulis; 01-03-2015 at 14:39.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
μα και χωρις ευρω πως θα μπορεσει το δημοσιο να ζησει τοσους ΔΥ
ειναι καποια πραγματα που πρεπει να γινουν και καμια κυβερνηση δεν θελει να τα κανει.
Ποιος είπε ότι θα τους ζήσει εκτός ευρώ καλέ μου φίλε; Εννοείται πως τα εισοδήματα θα καταρρεύσουν σαν αγοραστική δύναμη και ότι πολλοί αν όχι οι περισσότεροι θα ξεβολευτούν. Αν δεν μπορούν να το κάνουν επειδή έχει πολιτικό κόστος με ευρώ, θα το κάνουν με το ζόρι με δραχμή. Παραγωγική αναδιάρθρωση λέμε don't try this at home. Άλλα γι'αυτά καλύτερα στο άλλο θρεντ.
Last edited by asimoulis; 01-03-2015 at 14:53.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ηταν ρητορικη η ερωτηση το ιδιο πραγμα λεμε
πιστευω θα δουμε δημοψηφισμα μεχρι τον Ιουνιο, και αν ο "κυριαρχος" ελληνικος λαος αποφασισει δραχμη, θα διωξουν βαρουφακη αρων αρων αφου του φορτωσουν τα παντα και θα βαλουν λαπαβιτσα ΥΠ.ΟΙΚ.
αυτο η εκλογες, η μονη διεξοδος ειναι να γινουμε καποιου ειδους libertarian paradise στην μεσογειο με χαμηλη φορολογια και "ανυπαρκτο" δημοσιο τομεα, μιας και η ευρωπη δεν θελει να ριξει χρημα σε εμας τους ιδιους και προτιμα απλα να πληρωνει τα δανεια του κρατους μας.
συμφωνώ γενικά διαφωνώ με το δημοψήφισμα
Είναι αυτό που λέμε "πετάω τη μπάλα στην εξέδρα", το δημοψήφισμα δεν έχει νόημα γιατί ο σύριζα δεν είναι κάνας ελβετικός σουγιάς να διαχειριστεί και την παραμονή και την έξοδο, δεν μπορεί να συνεχίσει να ειναι αυτή η δήθεν πολυσυλλεκτική χαζομάρα. Αυτό το μοντέλο δουλεύει στην αντιπολίτευση άψογα, δηλαδή εκπροσωπώ τους πάντες και τα πάντα, αλλά η κοινωνίες των ανθρώπων διέπονται από πολλές και χοντρές αντιθέσεις και κατά συνέπεια δεν φαίνεται να λειτουργεί ούτε κατ'ελάχιστο στην κυβέρνηση.
Οπότε ΑΝ τεθεί ζήτημα δημοψηφίσματος/εκλογών νομίζω ό,τι οι εκλογές αυτή τη φορά με ένα συγκεκριμμένο πρόγραμμα-χρονοδιάγραμμα είναι πολύ πιο ταιριαστές.
ΕΔΙΤ: Τι να λέμε ρε Λεκέ κοντά ο μισός συριζα διαφωνεί με τη συμφωνία του γιουρογκρουπ εσύ τι λες γι'αυτό;
Κυβερνητικός παράγοντας: «Η Κωνσταντοπούλου δεν μας αφήνει να φέρουμε την παράταση στη Βουλή»
Εδώ βρωμάει διαρροή από Νίκος Παππάς.
Last edited by asimoulis; 01-03-2015 at 15:24.