Page 22 of 68 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 1014

Thread: Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by pixies View Post
    ρε ξέρετε κ εσεις κοσμο που εχει αδειασει τους λογαριασμους του απο τραπεζες κ τα εχουν βαλει στο στρωμα? εμένα μου το εχουν πει 3-4 τουλαχιστον.
    εμένα από τον κύκλο μου κανείς δεν έχει λεφτά
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Για την ιστορία, ο αποπληθωρισμός συνεχίζεται μεγαλώνοντας το πραγματικό μας χρέος. Δεν έχω ιδέα τι σκέφτονται οι Γερμανοί πλέον, μάλλον είναι τρελοί.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

ειναι Γερμανοί σκέτο, φάση "εσείς φταιτε που δε συμμορφώνεστε". Ο γερμανικός τύπος είναι να ξερνάς καρδάρες, πρώτη φορά μου έρχεται να βρω να χαστουκίσω αρθρογράφο της deutsche welle, ούτε το '11 έτσι.
    Vielen Dank für alles was mal war

δήθεν asimoulis's Avatar

Τι να σκέφτονται; Πώς θα γίνει ένα ωραίο grexit να απαλλαγούν και οι έλληνες και αυτοί από αυτή την τραγική κατάσταση. Ο σόιμπλε το κανόνιζε από παλιά διαβάζω εδώ στο βιβλίο του γκάιτνερ.

Αν σκεφτείς αυτό που λένε ότι το ευρώ είναι κακή ιδέα γιατί ενώνει διαφορετικές οικονομίες, δεν είμαι οικονομολόγος δεν τα ξέρω καλά, έτσι λένε, τότε μάλλον πρέπει να λυθεί αυτή η αντίφαση κάποια στιγμή ή τελοσπάντων να οδηγηθούμε προς λύσεις.

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ο γερμανικός τύπος είναι να ξερνάς καρδάρες, πρώτη φορά μου έρχεται να βρω να χαστουκίσω αρθρογράφο της deutsche welle, ούτε το '11 έτσι.
    τα ίδια και στην ελλάδα από την ανάποδη όλα κομπλέ δεν τρέχει κάτι
    Last edited by asimoulis; 17-02-2015 at 14:32.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

αυτό που δεν έχουμε βάλει μέσα στην εξίσωση είναι ότι όντως έχουν αποδεχτεί ότι λέει ο asimoulis , και ψάχνουν έναν ήπιο τρόπο να το διαλύσουν το πανηγύρι.
    Και τελικά τι πιο εύκολο? "Να δείτε η Ελλάδα τα γάμησε όλα, αναγκαζόμαστε να διαλύσουμε τελικά το ευρώ , με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο"
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

δε νομιζω οτι εννοουμε το ιδιο. όσο κοιτάω ελληνικες εφημερίδες και σαιτ (νταξει, όχι Κοντρα και Ελευθερη Ώρα, ούτε Αυγή), δε φτάνουν σε τέτοια επίπεδα (απ'την αναποδη)

επίσης, το Βημα FM εχει προσλάβει Πάγκαλο μόνιμο σχολιαστή, τόσο πάτος;

δήθεν asimoulis's Avatar

Πιθανόν για τον ελληνικό mainstream τύπο να έχεις δίκιο αλλά γενικά το κλίμα είναι τέταρτο ράιχ, ναζι κλπ. Ε τι να απαιτήσεις μετά από τους άλλους να γράφουν.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Δεν παίζει να θέλουν να διώξουν τη χώρα απ'το ευρώ. Από τότε που το τραπεζικό χρέος έγινε δημόσιο χρωστάμε σε όλα τα κράτη της Ευρωζώνης και μια έξοδος απ' το ευρώ με επικείμενη πτώχευση πάει να πει πως δεν θα πάρουν φράγκο. Όλοι είναι εκτεθειμένοι. Άρα είναι τρελοί.

δήθεν asimoulis's Avatar

Πολύ λίγα λεφτά για τα ευρωπαϊκά μεγέθη. Το πρόβλημα είναι 90-95% πολιτικό. Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση κλπ κλπ. Δική μου άποψη.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Λεκές View Post
    Δεν παίζει να θέλουν να διώξουν τη χώρα απ'το ευρώ. Από τότε που το τραπεζικό χρέος έγινε δημόσιο χρωστάμε σε όλα τα κράτη της Ευρωζώνης και μια έξοδος απ' το ευρώ με επικείμενη πτώχευση πάει να πει πως δεν θα πάρουν φράγκο. Όλοι είναι εκτεθειμένοι. Άρα είναι τρελοί.
    Το κονσεπτ ειναι ότι ο Ρέντσι κλονίζεται, ο Ραχόι έχει σίγουρα χάσει από το Ποδέμος και ο Ολάντ σίγουρα χάσει από την Λεπέν. Το Ευρωπαικό Λαϊκό Κόμμα θα βρεθεί στην επόμενη κομισιον με τις μισές κυβερνήσεις και θα βρεθούν για πρώτη φορά κυβερνήσεις σαν τις παραπάνω με "ακραία" αντιευρωπαική ρητορική, δεξιά ή αριστερά. Πέρα από το οικονομικό για το οποίο μπορεί κάποιος να υποστηρίξει τα πάντα, στο πολιτικό είναι ξεκάθαρο ότι παραχώρηση στην κυβέρνηση Τσίπρα σημαίνει παράχωρηση σε αυτούς που φωνάζουν και αυτό είναι κάτι που ξεκάθαρα επιχειρεί να διαλύσει η Γερμανία. Πιθανό Grexit με συντριβή της Ελλάδας αντίθετα, παρά τους όποιους κλυδωνισμούς θα φέρει στο νόμισμα, μπορεί να θεωρείται συγκρίσιμης αξίας ή προτιμητέο αποτέλεσμα γιατί θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στους παραπάνω.

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Το πρόβλημα είναι πολιτικό σε μεγάλο βαθμό και το επιχείρημα περί διάλυσης του ευρώ αν η Ελλάδα φύγει έχει ως βάση τη λογική πως θα προκληθεί δυσπιστία απ'τις αγορές για την οικονομία της Ευρωζώνης γενικότερα, που μεταφράζεται σε αποφυγή επενδύσεων (καθώς και φυγή κεφαλαίων απ'το Νότο).

Δεν πρέπει να κοιτάς το ποσοστό του χρέους επί του ΑΕΠ της ευρωζώνης σε απόλυτους αριθμούς. Αν και 2.5% δεν είναι αμελητέο. Καλή γροθιά στο στομάχι.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Λεκές View Post
    Το κονσεπτ ειναι ότι ο Ρέντσι κλονίζεται, ο Ραχόι έχει σίγουρα χάσει από το Ποδέμος και ο Ολάντ σίγουρα χάσει από την Λεπέν. Το Ευρωπαικό Λαϊκό Κόμμα θα βρεθεί στην επόμενη κομισιον με τις μισές κυβερνήσεις και θα βρεθούν για πρώτη φορά κυβερνήσεις σαν τις παραπάνω με "ακραία" αντιευρωπαική ρητορική, δεξιά ή αριστερά. Πέρα από το οικονομικό για το οποίο μπορεί κάποιος να υποστηρίξει τα πάντα, στο πολιτικό είναι ξεκάθαρο ότι παραχώρηση στην κυβέρνηση Τσίπρα σημαίνει παράχωρηση σε αυτούς που φωνάζουν και αυτό είναι κάτι που ξεκάθαρα επιχειρεί να διαλύσει η Γερμανία. Πιθανό Grexit με συντριβή της Ελλάδας αντίθετα, παρά τους όποιους κλυδωνισμούς θα φέρει στο νόμισμα, μπορεί να θεωρείται συγκρίσιμης αξίας ή προτιμητέο αποτέλεσμα γιατί θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στους παραπάνω.
    Το ιδιο καναν με την Κυπρο σε προφανως πιο χαλαρη κλιμακα απο τι παει να γινει .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

δήθεν asimoulis's Avatar

Λεκέ κοίτα και το ποσοστό εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους ώς προς το ΑΕΠ της ευρωζώνης. Θα έλεγα ότι είναι μηδέν κόμμα τίποτα αλλά oh wait, και αυτό οι ίδιοι το πληρώνουν στον εαυτό τους μετακυλίοντας το.

Επίσης το σπέκουλο φάση φυγή, κεφάλαια, χρηματιστήρια κλπ είναι αυτό που είναι, σπέκουλο. Τι θα γίνει αν ξυπνήσεις και είναι όλα κομπλέ; Ειδικά όταν η ΕΚΤ μοστράρει μπαζούκας 1 τρις ευρώ για φέτος σε όλους αναλογικά.

EDIT: Εν τω μεταξύ ο Λαπαβίτσας το αλάνι πάντα με γραβάτα μιλάει εδώ και χρόνια για τον δύσκολο και μοναχικό δρόμο της παραγωγικής ανασυγκρότησης. Υπάρχει ελπίδα όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που χέζουν τον λαϊκισμό. http://costaslapavitsas.blogspot.gr/...g-post_16.html Χρόνια μπροστά.
    Last edited by asimoulis; 17-02-2015 at 15:41.

Otaku

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Το κονσεπτ ειναι ότι ο Ρέντσι κλονίζεται, ο Ραχόι έχει σίγουρα χάσει από το Ποδέμος και ο Ολάντ σίγουρα χάσει από την Λεπέν.
    Η Λεπεν ουδεμια σχεση με τα δικα μας τα παρατραγουδα, βγουμε δεν βγουμε θα προσαρμοσει την ρητορικη της αναλογως για να μαζεψει ψηφοφορους. Ποδεμος επισης, ο Ραχοι ειναι ο Σαμαρας της Ισπανιας ενας πραγματικα τελειωμενος πολιτικος.

In other news λενε ο Βαρουφακης μολις εφυγε απο το ecofin αρων αρων και γυρναει Αθηνα αποψε το βραδυ. Φυγαμε για δραχμαρα μου φαινεται.

http://www.welt.de/wirtschaft/articl...he-Taktik.html

κάηκε λέει, μόνη λυση η εξοδος