η αδερφή της δικιάς μου πάει σε ένα με 200 ευρώ/μήνα. θεωρείται φθηνό ή ακριβό? (6 φορές τη βδομάδα)
η αδερφή της δικιάς μου πάει σε ένα με 200 ευρώ/μήνα. θεωρείται φθηνό ή ακριβό? (6 φορές τη βδομάδα)
Rock or Nothing
6 φορές τη βδομάδα αποκλείεται να προλαβαίνω, για 1-2 και βλέπουμε.
Δεν ξέρω από τιμές αλλά ακριβό μου φαίνεται, παίζει να βρω με κανα 50αρι αν πηγαίνω λιγότερες φορές;
http://vily-kanellopoulou.gr
Είναι κάπου στη Πατησίων στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας και αποτι θυμάμαι είναι από τα σχετικά φτηνά.
Re pousth, pe8ane o Monty Oum.. Sad sad times.. :/
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
έχει μείνει ποτέ κανείς σε ημιυπόγειο;
χαζεύω μια γκαρσονιέρα στα υπέρ ειναι η εντοιχιζόμενη κουζίνα, τα πλακάκια παντού και τα αλουμίνια.
έχει μικρή βεράντα που βλέπει μαλλον στον ακάλυπτο τον δίπλα και είναι χαμηλά στα εξάρχεια, σχεδόν ακριβώς δλδ εκεί που ήθελα.
λέτε να παίξει πολύ έντομο ακόμα και αν το πήξω στο φάρμακο;
εδιτ: επειδή έχω και τον φονιά, τον σκύλο δλδ, δεν έχω και το άγχος μη μπει κανείς μέσα όσο λείπω αν και αυτό πάει πιο πολύ στα ισόγεια που όμως δεν έχω βρει κανένα με έστω κάτι σαν μπαλκόνι.
Last edited by Κυρία Μαριάννα; 09-02-2015 at 09:42.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Αν δεν έχει πρόβλημα με υγρασία και γενικά σε ικανοποιεί, δες το. Έμενα σε ημιυπόγειο στα Γιάννενα, το οποίο είχε το φοβερό πλεονέκτημα, επειδή από εκεί περνούσαν όλοι οι σωλήνες θέρμανσης της οικοδομής, να είναι ζεστό το χειμώνα χωρίς να καίμε πετρέλαιο, ενώ και το καλοκαίρι ήταν δροσερό λόγω σκιάς!
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
μια φορά έχει δίκιο ο τρόμπας, μη μουτζώνετε αδιάκριτα. πράγματι οι θερμοκρασίες σε ημιυπόγειο είναι τρομερά καλές όλο το χρόνο, έζησα ένα χρόνο και δεν το μετάνιωσα (ούτως ή άλλως όλη μέρα στο pc με κλειστές κουρτίνες είμαι και τώρα που έχω βεράντες). βέβαια το δικό μου ήταν χάιτεκ με θερμαινόμενα πατώματα και τέτοια. δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά είχα όντως ένα θεματάκι με μυρμήγκια που έμπαιναν από δυο-τρεις χαραμάδες, κατά τ' άλλα ούτε μύγα δεν μπαίνει μέσα (αν οι μόνες δίοδοι είναι η κεντρική πόρτα και δυο-τρία μικρά παράθυρα με σίτες).
σχεδόν ένα χρόνο τώρα σε πανάρχαιο (ημι)υπόγειο στο κέντρο. το καλοκαίρι δεν ένιωσα μία από ζέστη. χειμώνα έχει το κρύο του αλλά υποθέτω σε νορμάλ πλαίσια. για έντομα στη χειρότερη μπορείς να κάνεις καμιά μόντα με σίτα, εγώ δεν έχω τραγικό πρόβλημα παρότι βλέπω σε ακάλυπτο.
το θερμαινόμενο πάτωμα παιζει να είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί σε σπίτι.
η γαμάτη φάση που βρίσκω ωραιότατο σπίτι, φωτεινό, με αυλή σε καλό σημείο (εκτός εξαρχείων) και είναι ακριβώς απέναντι από το ΑΤ Κυψέλης \m/