Τι του λες του ανθρωπου. ΠΑΙΞΕ ΜΠΛΑΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.Ερχεται η σπλιταρα με Black Cilice, το αισθανομαι!!!
![]()
Spoiler
Τι του λες του ανθρωπου. ΠΑΙΞΕ ΜΠΛΑΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.Ερχεται η σπλιταρα με Black Cilice, το αισθανομαι!!!
![]()
Spoiler
Αν πριν δεκαπέντε χρόνια κάποιος μου λεγε πως θα μαι στο ίδιο φόρουμ με κάποιον από μπλακμεταλ μπάντα την οποία γουστάρω και θα διαβάζω για τα γκομενικά του και για το πως τον φερμάρανε και άλλα τέτοια όχι-πολύ-μπλακ, θα αμφισβητούσα σφόδρα τη νοητική του επάρκεια, τη μεταλλικότητα του και τη σοβαρότητα του.
Που να μου λεγε αυτός ο κάποιος πως ταυτόχρονα θα χουμε και σύριζα κυβέρνηση.
φθόγγε, κουράγιο!![]()
After the Triumph of Your Birth.
γι'αυτό υπάρχει το ακόλουθο θρεντ: http://www.electricrequiem.com/forum...83%CF%84%CE%B5
ό,τι χρειαστεί εδώ είμαστε
Rock or Nothing
Eyxaristw estw kai ka8ysterhmena (diannohtika) gia tis euxes.
Kai emena me ekneurise auto pou leei o Fixxxer. Xwrismos 3e xwrismos as parameinoume an8rwpoi k oxi kannibaloi. Nta3 xwrises kai de 8es na blepeis th mourh tou allou. Logiko. Ta pragmata tou ti diaolo se enoxloune? 8a ta parei, teik e tsil pil.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Λολζ, μπράβο ρε 'ΙΑΡ, σε είχα παρεξηγήσει, έτσι μαζί και στις χαρές και στις μιζέριες και όλα.(επίσης μην τα κάνουμε και βούκινο αυτά εεε, είπαμε μία οικογένεια αλλά εντάξει φτάνει φτάνει). Καλά είμαι μωρε γενικά μην ανησυχείτε! Γκόνζο κραιπάλες δεν κάνω έτσι κι αλλιώς, δεν είναι το στυλ μου =P αλλά ναι είναι καιρός για γενικό reset, να ξανα-ανακαλύψουμε τα καλά της εργένικης ζωής, τους παλιούς φίλους, καινούργιοι στόχοι, πολλά ποστ στο ίαρ (λολ) και τέτοια κλισέ. Ταξιτζή τι Black Chalice μου λες, τώρα μόνο Xasthur και κλαψομουνίαση
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Οχι και Chalice. Cilice. Καλυτερη μουσικη για χωρισμο, να παιζει και να φωναζεις απο πισω ΚΑΡΓΙΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΑν και γενικα ειμεθα τζεντλεμαν, οσο το επιτρεπει το επαγγελμα δηλαδη.
LOL
το ξέρουμε ακριβώς γιατί είναι η αναπόφευκτη οδός, εντάξει δε θα φάμε κι ένα μήνα στο bar "ο τερτίπης" αλλά δυο-τρία ξεφτιλίκια από τα παλιά εμένα με ανανεώνουν, δεν ξέρω.
κατά τ' άλλα αρκουδάκια, ας ελπίσουμε να μη στείλει ο ονιμπότσο το θρεντ στο metal sucks και γίνει αφιέρωμα στα black metal κουτσομπολιά.
εεε βασικά είναι η φάση που όσο έχεις γκόμενα λες "καλά άμα ήμουν free θα ήσασταν τώρα όλες εδώ μέσα γκαστρωμένες" και όταν ξαναβγαίνεις στην ίδια φάση δεν έχεις πια δικαιολογία που πίνεις το ποτό σου κουλουριασμένος στον πάγκο δίπλα στις τουαλέτες και αρχίζει και σου λείπει οπότε πίνεις κι άλλο.
το β' ενικό για το ξεχού!
φθόγγε κουράγιο, ό,τι και να σου πουν δίκιο έχουν γενικά, αλλά στη φάση αυτή οι συμβουλές δεν κάνουν και πολύ δουλειά
θέλει παρέες, μπόλικη τρόμπα, και να συζητάς το θέμα με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς, προσωπικά με βοηθούσε πολύ να ανοίγομαι (και στο ΕΡ προφανώς <3 <4 <5 )
προσοχή γενικά internet is a bitch, η πρώην μου ανακάλυψε ένα χρόνο μετά αυτά που λέγαμε εδώ πέρα
Spoiler
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Περαστικά φθόγγε. Αν χρειαστείς παρέα για ξύδια και κραιπάλες [ που θα χρειαστείς] δηλώνω διαθέσιμος ανα πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και κυρίως της νύχτας.
1) e4, c5
2) Νf3
Περαστικά, metal doesn't suck και όποτε ψήνεσαι έλα να αράξεις στο περιπτέρι να κάνεις ωραιότατο οφθαλμόλουτρο, να στανιάρεις όπως αρμόζει.
Εντάξει, ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά δες τη φάση με τα πράγματά σου στην αποθήκη ως ενδεικτική και ξεκίνα να γελάς. Θα βοηθήσει!
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar