Χρονια πολλα κι ευτυχισμενα~!!!![]()
![]()
Για τα πώς και γιατί των EA/BW, αν θέλετε το συνεχίζουμε στο games thread.
Χρόνια πολλά, Μόρμι. Δεν καταλαβαίνω γιατί στο FML, όμως.
Life begins at 45°.
Σαμπρελινο κανε την καλη και μεταφερε αν μπορεις ολα τα ποστς για το SWTOR σε εκεινο το θρεντ <3
Πριν 3 βδομάδες: Χωρισμός, πόδι από σπίτι, μία μετακόμιση να πάρω τα πράγματα γρήγορα γρήγορα (νο κόμμεντ) άλλη μία τώρα που βρήκα σπίτι.
Σήμερα: άνοιξαν την αποθήκη στο σπίτι των γονιών που νοικιάζουμε και είχα τα πράγματα. Ίσως και inside job γιατί με είχαν δει να μεταφέρω πράγματα. Μπαίνω μέσα, όλα ανοιγμένα και αναποδογυρισμένα, γραφείο και πολυθρόνα να έχουν αφεθεί πάνω από κιβώτια και να τα έχουν λιώσει, ένα μουνί γενικώς.
MLR: Οι μαλάκες έβγαλαν τηλεοράση, μηχανήματα, ηχογραφητήρια κλπ, τα άφησαν κάτω και δεν πήραν τίποταΜυστήριο ακόμα το γιατί.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Μαλακία μέγαλη Χρήστο και εύχομαι η ζημιά να μην είναι μεγάλη αλλά το μυαλό μου πάει στην πρώην που μπορεί να έψαχνε κάτι που πήρες!![]()
Last edited by Art In Haste; 02-02-2015 at 15:32.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Λολ, μου άρεσε αυτό χαχα. Ευχαριστώ ρε, μάλλον δεν είναι μεγάλη ζημιά και εντάξει δεν είχαν στοχεύσει μόνο εμένα, μόλις έμαθα ότι άνοιξαν και τα υπόλοιπα.. Λογικά για money ψάχναν ή έγινε κάτι και χέστηκαν και έφυγαν. Θα πάω τώρα ξανά σε λίγο να δω..
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Master tapes εψαχναν για bootleg!
(μικρό το κακό ακούγεται ... οι αποθήκες έχουν γίνει πρώτος στόχος να ξέρεις)
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Χαχα, ναι ρε χαμός έχει γίνει τελευταία, από παντού το ακούω. Κοίτα και πι εμ σε λίγο παρεπιπτόντως!
Αυτο το να παρεις τα πραγματα γρηγορα γρηγορα με νευριασε, δεν ξερω αν δικαια ή οχι. Περαστικα, και ευτυχως δεν εγινε μεγαλη ζημια απο οτι καταλαβα με το ανοιγμα της αποθηκης
Μάλλον κάτι θα σου θύμισε και σένα, χεχ! Ευχαριστώ ρε και ναι δεν είναι μεγάλη ζημιά ναι, συνδυαστικά βέβαια λίγο αυτός ο μήνας..
Οχι δε μου θυμησε τιποτα, απλα μου φανηκε λιγο καπως
Μου θυμησε καταστασεις φιλων προσφατες τωρα που το σκεφτομαι... τεσπα
![]()
Φθόγγε υπομονή, πολύ υπομονή έως ότου βρεθείς στην επόμενη, πιο ευχάριστη φάση της ζωής σου. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά για την διάθεσή σου, προφανώς, δεν υπάρχουν shortcuts. Μίλα με ανθρώπους (φίλους και εύρυτερα) και μείνει ανοιχτός, εκφράσου φάση. Μόνοι μας είναι δύσκολο να δούμε αντικειμενικά το παρελθόν και να κερδίσουμε κάτι στον χαρακτήρα μας, απλά λοιπόν μείνει κοινωνικός, χωρίς υπερβολές. Επίσης, οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι οι κραιπάλες μόνο πιο μίζερους μας κάνουν να αισθανόμαστε την επόμενη μέρα, οπότε, αν περνάς ζόρικα... περιποιήσουν τον εαυτό σου, μην τον εξαντλείς κι άλλο.
Δεν υποβάλλω οδηγίες τώρα, έτσι. Ούτε στον Φθόγγο απευθύνομαι τόσο προσωπικά όσο φαίνεται - δεν έχω ιδέα τι ακριβώς περνάει ο άνθρωπος!
Απλά αφορμή το "πωλείται όπως είναι επιπλωμένο" ΦΜΛ του, είπα να γράψω δυο κουβέντες, έχοντας ζήσει προφανώς παρεμφερείς εμπειρίες.
Deafening, painstaking, BB King