"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
[Engine - Engine]
Μάγιστρε του prog, Ray Alder!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
στο πουλάω 5 ευρώ )?) ^
http://www.discogs.com/sell/item/137470431
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Licenced to Chill.
"Καλό ταξίδι Ντέζο... Μπορεί πλέον να έγινες "Τέζος" αλλά η εκδίκηση είναι κοντά... Τον ξέρω τον πούστη που σου προσέφερε φόλα... Ούτε πινακίδες δεν έχει στα κωλάμαξά του... Και έχει και κληρονόμες δυο αγελάδες κόρες... Θα μου το πληρώσει.. Να μου φιλήσεις τη μαμά Ντέζη και το φίλο Αρμάν..."
Το Sacred Mind (απ' το νέο BG, ντε!), που είχε ποστάρει ο Imperium (τι MachineHead, βρε πουλάκι μου!), είναι και το αγαπημένο του Hansi απ' όσο διαβάζω.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Imperium, βαλε λιγο ΑΤΣΑΛΙ στη ζωη σου
(αυτο απορω πως δεν εχει βγει επανεκδοση, εχουν ξαναθυμηθει καθε τι ξεχασμενο εκτος απ αυτο)
Καλοι ειναι μωρε οι Machine Head, απλα δε μ αρεσουν τα τελευταια...
Καθε φορα που αναφερεται/ακουω/γενικα ο,τι εχει σχεση με το πρωτο αλμπουμ σε συζητηση αυτοματως μου σκαει εικονα απ το κλεισιμο στο Gagarin με το Block. Απο τις πιο δυνατες εμπειριες. Και γενικα σπιτι μου το μονο Machine Head που θα βαλω να ακουσω ευκολα μαλλον ειναι το πρωτο.
Nταξει γουστα ειναι συμφωνοι..αντικειμενικα δισκο σαν το BME δεν βγαλανε αλλο , αλλα εγω λατρευω την παραμικρη νοτα που εχουν βγαλει![]()
Υστερα απο τη κουβεντα για το ποσο κλεφτες ειναι της Prophecy θυμηθηκα και ξανακουσα το νεο Alternative 4 (οχι οτι περασε και καιρος δηλαδη), χωρις να ειναι κατι το συγκλονιστικο ΖΟΜΛ ΖΟΜΛ κλπ, παραμενει πολυ ομορφο αλμπουμ και σιγουρα καλυτερο απ το προηγουμενο που ειχε πεσει στη παγιδα ν αντιγραψει την ατμοσφαιρα των Αναθεμα. Κανονικα θα ποσταρα το Closure που ειναι πολυ ομορφο κομματακι αλλα δεν υπαρχει στο youtube, κατεβαστε το κι ακουστε το αν δε βαριεστε. Το δευτερο cd δεν εχω ιδεα τι λεει και δε ξερω αν θελω να μαθω γιατι για 30 ευρω που το δινουν γαμιουνται πατοκορφα.