Έχει μείνει ποτέ κανείς σε δώμα? Παλεύεται?
Έχει μείνει ποτέ κανείς σε δώμα? Παλεύεται?
Πολύ ζέστη το καλοκαίρι, κρύο τον χειμώνα. Αν έχεις την ταράτσα είναι γαμώ τις φάσεις πάντως.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
εχω την εντύπωση -μάλλον είμαι σίγουρη- πως, αν δεν είσαι 25 μεσ΄στη καύλα, δεν παλεύεται το δώμα όσο ωραια φάση και αν είναι η ταράτσα.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Την Κυψέλη την θεωρείτε ασφαλή περιοχή? Ξέρετε κόσμο να μένει εκεί? Παλεύεται?
εγώ μια χαρά τη βρίσκω που ψιλομένω κιόλας εκεί τον τελευταίο εναμιση-δυο χρόνια και είναι και από τις περιοχές που κοιτάω.
Θεωρώ ότι είναι ασφαλής, τουλάχιστον όσο ασφαλείς είναι οι περισσότερες περιοχές του κέντρου. Θα πρότεινα βέβαια να ψάξεις προς Άνω Κυψέλη, πλατεία ή Φωκίωνος (εκεί ίσως να είναι λίγο ακριβότερα).
Πάντως 10 χρόνια στην Άνω Κυψέλη, ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια, χωρίς να κάνω και υπερβολές βέβαια, και γενικά είναι μια χαρά περιοχή, κοντά στο κέντρο, και με συμπαθητικά κομμάτια, και λόγω τοποθεσίας έχει πολλά σημεία με θέα που δεν θα περίμενες από μια περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
ε ντάξει άλλο τουρκοβούνια άλλο πατησίων![]()
Εγώ, πάντως, για πέριξ της πατησιων μιλάω.
Αυτό με τις καφετέριες που παίζουν φουλ δυνατά μουσική απ' τις εννιά το πρωί είναι νέα μόδα; Υπερκαλύπτουν τα μπίτια τα ακουστικά...
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
με τις ΦΛΩΡΙΕΣ που βάζεις στα ακουστικά...
ΩΤΙΤΟΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ήταν να ρθει στον ολυμπιακό.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ξέρει κανάς έρωτας που να πάω (Αθήνα) να σκανάρω αρχείο Α3 σε υψηλή ανάλυση; Θένκιο.
Deafening, painstaking, BB King
Έχετε να προτείνετε κανα (φθηνό) εργαστήριο για ελεύθερο σχέδιο στο κέντρο της Αθήνας;