Το έχουμε ξεκαθαρίσει νομίζω για το παρόν θρεντ και 2 σελίδες πίσω το τονίζουν ακόμα πιο πολύ.
SpoilerΚαι μερικές σελίδες ακόμα πιο πίσω....
όχι κάτσε να ρωτήσουμε αν υπάρχει κανείς που μπαίνει εδώ μέσα και δεν έχει διαβάσει το 4 και το 5 και μετά να το κόψουμε το σποιλερ. Λες και αν αναφέρουμε κάτι χάνει την αξία του το βιβλίο ή δεν θα το διαβάσουν. Αυτή την Μαλακία που μας έχουν πρήξει τον πούτσο μην τους χαλάσουμε την εκπληξη ...συγγνωμη κιολας αλλα ο atom_smasher και ο odonian εχουν δικιο.
δλδ αν μπω εγω τωρα και πω μη λετε και συζητατε κουβεντα διοτι μολις ξεκινησα το 2ο βιβλιο θα πρεπει ολοι οι υπολοιποι να περιμενουν αν και ποτε θα συγκινηθω να διαβασω τα υπολοιπα?
2 χρονια ειναι υπεραρκετα πιστευω για να μην θεωρειται κατι spoiler σε ενα thread που αφορα το βιβλιο και οχι τη σειρα.σαν να μπαινω εγω σε thread dexter ξερω γω και να εχω την απαιτηση επειδη εχω δει μονο τη 2η σεζον οι υπολοιποι να μη συζητανε περαιτερω.
και παλι καλα που καποια γεγονοτα απο το 5ο βιβλιο τα βαζουν σε spoiler αλλα οχι και παλι να υπαρχουν καποιοι που γκρινιαζουν.νισαφι.
γνωμη μου δεν πρεπει να υπαρχουν spoiler εχει περασει αρκετος χρονος.αν συμφωνουν καποιοι τα του 5 και μονο να μπαινουν σε spoiler δεκτο αλλα δεν μπορει να συνεχιζεται αυτο το πραγμα.
cheers!